REUTERS/Michael Dalder
'UVIJEK ĆE BITI KONTROVERZI'

'LUKA MODRIĆ IZNIO GRANDIOZNU TEORIJU UROTE NAKON BAYERNA' Britanci su sve izokrenuli naopako, evo što je zapravo rekao hrvatski kapetan

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. svibanj 2018. 13:16

Nogometaši Real Madrida imat će priliku treću godinu zaredom boriti se za naslov pobjednika Lige prvaka nakon što su pred svojim navijačima odigrali 2:2 s Bayernom, čime su obranili prednost od 2:1 stečenu u prvom dvoboju na Allianz Areni.

Sve to nije lagano palo dijelu navijača, koji smatraju da je prolaz Reala nezaslužen i da je Bayern bio bolja momčad, a posebno su na Real 'nabrijani' Englezi koji se već naslađuju velikim finalom Liverpool - Real.

Britanski www.express.co.uk tako donosi bombastični naslov s izjavom hrvatskog kapetana u kojoj su stvari malo okrenuli naopako, doduše kako tko već gleda. U članku pod naslovom 'Luka Modrić iznio grandioznu teoriju urote nakon prolaza protiv Bayerna', donose izjave hrvatskog kapetana nakon utakmice, koji je zapravo samo malo proširio svoj stav uzrečen nakon pobjede u Münchenu.

"Uvijek će biti kontroverzi kad smo mi u pitanju. Ljudi uvijek žele umanjiti naše uspjehe, i mi smo na to već navikli. Što se tiče ruke Marcela, nisam vidio tu situaciji i ne mogu govoriti o tome", rekao je Luka i ostao neodređen u izboru protivnika u finalu, 26. svibnja.

Podsjetimo, svoju uzvratnu polufinalnu utakmicu večeras igraju Roma i Liverpool, koji ima ogromnu prednost 5:2 s Anfielda.

"Što se tiče finala, stvarno nikad ne znaš što se može dogoditi i protiv koga ćemo na kraju igrati. Međutim, tko god nam dođe, jedno je sigurno - bit će jako teško", zaključio je Luka.

Linker
05. svibanj 2024 23:10