REUTERS/Sergio Perez
ISKRENA REAKCIJA

LUKA MODRIĆ SE NAKON VELIKOG IZNENAĐENJA NA SANTIAGO BERNABEUU POSUO PEPELOM 'Da, zabili su nam zbog moje pogreške! To nam se ne smije događati'

Piše: HinaObjavljeno: 02. listopad 2019. 10:17

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić, koji je u utorak odigrao svih 90 minuta za Real Madrid u remiju 2-2 s Club Bruggeom u LP, rekao je nakon utakmice kako moraju popraviti puno stvari.

"Nismo dobro otvorili utakmicu. Nakon dvije greške zabili su nam dva gola, a to je nešto što se ne smije događati. Napose ne u Ligi prvaka, jer se to ovdje skupo plaća", izjavio je Modrić i dodao: "Da li je to nedostatak koncentracije? Ne znam, može biti. Drugi gol su nam zabili zbog moje greške, zbog mog netočnog dodavanja. Moramo popraviti puno stvari, jer ne može ulaziti u gol sve što protivnici upute prema našim vratima".

Screenshot: Reddit

Real je imao imperativ pobjede nakon što je u prvom kolu izgubio s 0-3 na gostovanju kod PSG-a. Belgijci su vodili sa 2-0 na poluvremenu, a Real je izjednačio pogocima Sergija Ramosa (55) i Casemira (85).

"Reagirali smo kao kolektiv u drugom poluvremenu i zabili za izjednačenje. Malo nam znači neriješno na vlastitom terenu, ali pokazali smo karakter i borbenost", napomenuo je Modrić, koji je prvi puta ove sezone odigrao svih 90 minuta za "kraljevski klub".

U subotu je protiv Atlético Madrida odigrao zadnjih 25 minuta, i to nakon što je 19 dana izbivao s travnjaka zbog ozljede aduktora desne noge.

Linker
17. travanj 2024 12:27