MIGUEL RIOPA Afp
‘REAL SE SMIJE...‘

Luka Modrić zadao glavobolju hrvatskom treneru, Maestro se oporavio puno prije svih predviđanja!

Hrvatski kapetan se oporavio i igrat će u prvih 11 u današnjem susretu sa Šahtarom
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. listopad 2022. 09:07

Sjajna vijest za Real Madrid i njegove navijače. Usprkos svim lošim predviđanjima, Luka Modrić će večeras nastupiti za Real protiv Šahtara kojeg vodi hrvatski trener Igor Jovićević. Španjolski As je Modrića uvrstio u početnih 11 za susret koji počinje u 21 na Santiago Bernabeuu.

Modrić se s reprezentativnog okupljanja i nastupa u Ligi nacija vratio s ozljedom aduktora i pisalo se kako će propustiit iduća četiri susreta, Osasunu i Gatafe u La Ligi i obje utakmice sa Šahtarom u Ligi prvaka, te da će se u ekipu vratiti za El Clasico koji je na rasporedu 16. listopada.

"Modrić je dao sve od sebe kako bi se oporavio puno prije navedenog roka i pomogao Realu", piše As koji je Luku stavio i na naslovnicu uz naslov: "Modrić se vraća, Real se smije."

Isti list dodaje i kako bez Modrića ne ide.

"Real je kiksao u jedinom susretu u kojem mu je falio Hrvat, protiv Osasune u prvenstvu i zato se Luka vraća već danas protiv Ukrajinaca koji su pobijedili rat. Šahtar na Bernabeu stiže neporažen", ističu Španjolci.

Šahtar, kojeg vodi hrvatski stručnjak Igor Jovičević, je slavio protiv Leipziga s 4:1 i upisao remi sa Celticom u susretu koji je završio 1:1.

Linker
20. travanj 2024 13:29