CROPIX
NIJE IŠLO

MAĐARI NA MAKSIMIRU PREKINULI DINAMOV ČUDESNI NIZ Osim bez pobjede, 'Modri' ostali i bez dva nevjerojatna rekorda

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 07. kolovoz 2019. 00:53

U prvoj utakmici 3. pretkola nogometne Lige prvaka Dinamo je na stadionu u Maksimiru igrao 1-1 (1-0) protiv mađarskog Ferencvarosa.Uzvrat se igra 13. kolovoza u Budimpešti. Gol je za Dinamo zabio Dani Olmo već u 7. minuti, a izjednačio je David Siger (59).

Dinamo pred svojim navijačima nije uspio doći do pobjede protiv Ferencvaroša, pa će odluka o prolazu pasti u Budimpešti. Hrvatski prvak je uspio vrlo rano zabiti gol, no igrači Dinama kao da su stali nakon toga i prepustili Mađarima inicjativu. Ferencvaroš je početkom drugog dijela uspio postići gol iz svoje jedine prave šanse na utakmici, a Dinamo nije uspio doći do novog vodstva.

Ovaj rezultat znači kako neće biti novih rekorda Modrih barem u dvije kategorije. Nakon 17 uzastopnih pobjeda u Maksimiru stao je i taj niz, a također neće Dinamo napraviti ni onaj rekord od sedam pobjeda na samom početku sezone što dosad još nije uspio. No, isto tako nije već dugo izgubio gostujući susret u europskim kvalifikacijama. S time da ovaj put nije dovoljno remizirati, osim ako nije 2:2 i više.

Linker
06. svibanj 2024 12:25