Igrači Atletico Madrida

 FILIPE AMORIM Afp
KATASTROFALNA PREDSTAVA

Madrid bruji o sramoti, na udaru najveća zvijezda: ‘Luta poput izgubljene duše, čak nas je i protivnik žalio‘

Atletico Madrid nakon dvije odigrane utakmice boravi na 23. mjestu ljestvice
Piše: SNObjavljeno: 02. listopad 2024. 23:57

Ako vam se Zagreb čini razočaranim, zamislite kako je tek Madriđanima. Real i Atletico u prijestolnicu Španjolske vraćaju se s nulom. Carlo Ancelotti i Kraljevi poraženi su u Lilleu 0:1, a njihovi gradski rivali na čelu s Diegom Simeoneom odigrali su 0:4 u Lisabonu.

Nije ni za klub razine Atletica čudno gubiti u Ligi prvaka, možda čak nije toliko užasno izgubiti i od Benfice, ali izgubiti 0:4, e to je ipak sramotna predstava za Španjolce. U tom tonu govore i vodeći tamošnji mediji, koji ne mogu vjerovati što su Simeoneovi nogometaši izveli u drugom kolu Lige prvaka.

image

Diego Simeone

PATRICIA DE MELO MOREIRA Afp

"Na dan zatvaranja druge runde Atletico se odlučio odreći nogometa. Otužna predstava i nogometaša i Simeonea, koji je napravio pravi nered izmjenama Griezmanna, Kokea i De Paula na poluvremenu", stoji u uvodu komentara s Marce s dodatkom da je ova utakmica "u najmanju ruku zabrinjavajuća".

Posebno ih je mučio Vangelis Pavlidis. Nije, doduše, centarfor Benfice poentirao, ali bježao je Atleticovim stoperima i izborio kazneni udarac u drugom poluvremenu.

"Pavlidis je bio prava gnjavaža, uspio je sve osim postići pogodak u samo sat vremena igre. Bilo je to tako bolno gledati da se očito sažalio i protivnički trener Bruno Lage, pa je maknuo Pavlidisa iz igre", nastavljaju se Marcine ocjene.

Ipak, najviše su iskritizirali i najveću zvijezdu. Julian Alvarez ponovo nije pronašao pravo izdanje. Došao je Argentinac ljetos iz Manchester Cityja smatrajući da ne zaslužuje grijati klupu Haalandu. Želio je svoju priču, a nije započela najljepše...

"Bivši igrač Cityja luta okolo poput izgubljene duše", kratko su se osvrnuli.

Atletico se nakon dvije utakmice Lige prvaka nalazi na 23. mjestu ljestvice s tri boda zarađenih protiv Club Bruggea. Do kraja grupne faze igrat će protiv Lillea, Paris Saint-Germaina, Sparte Prag, Slovan Bratislave, Bayer Leverkusena i RB Salzburga.

Linker
03. listopad 2024 05:54