PIERRE-PHILIPPE MARCOU AFP
REALOVCI: 'OVO NIJE GOTOVO!'

MAJSTOR 'UNIŠTIO' REAL, PA OTKRIO TAJNU SVLAČIONICE 'Nemoguće je teško raditi s njim, mi igrači do samog početka utakmice ne znamo što trebamo činiti'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. veljača 2020. 00:40

Manchester City slavio je 2-1 protiv Reala na Bernabeuu i napravio veliki korak u plasmanu u četvrtfinale Lige prvaka. Igrač utakmice bio je Kevin De Bruyne...

"Borili smo se, bilo je nekih dijelova utakmice u kojima nismo bili tako dobri, ali na kraju smo zasluženo pobijedili. U ovih četiri godine s Pepom ponekad bude dosta iznenađenja i katkad i mi igrači do samog početka utakmice ne znamo što moramo raditi.", otkrio je Belgijac, te je zaključio:

"Odličan rezultat za prvu utakmicu u svakom slučaju. U prvih 15 minuta smo bili usporeni, ali drugi dio je bio baš onakav kakav je trebao biti. Primljeni gol nam je stigao u lošem trenutku jer smo dominirali, ali naš odgovor bio je briljantan".

Casemiro nije previše utučen:

"Ako postoji momčad koja je u stanju ovaj deficit preokrenuti u svoju korist onda je to svakako Real", rekao je veznjak Reala, te je dodao:

"Ovaj susret nije gotov. Mi smo igrali spektakularnih 75 minuta, a onda u sljedećih 15 nismo ništa radili što smo trebali. Dosta nas posla očekuje", zaključio je.

Linker
27. travanj 2024 20:57