Zoran Mamić
 SCREENSHOT: GNK DINAMO
PRVE REAKCIJE NA ŽDRIJEB

Mamić se odmah oglasio i poslao važno upozorenje: ‘Ne otpisujte ih još! A za Dinamo nema alternative‘

‘Naš cilj se zna, mi želimo ići u treće pretkolo, i nema alternative, mi moramo utakmicu dobiti!‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. kolovoz 2020. 12:56

Nogometaši Dinama napokon su saznali protivnika u 2. pretkolu Lige prvaka.


Modri će 25. ili 26 kolovoza gostovati kod pobjednika dvoboja malteškog prvaka Floriane i rumunjskog prvaka Cluja u utakimici 2. kola kvalifikacija za Ligu prvaka, dok će Lokomotiva ugostiti bečki Rapid, odlučeno je danas ždrijebom u sjedištu UEFA-e.

Zoran Mamić dao je svoje mišljenje o oba moguća protivnika neposredno nakon završenog ždrijeba u Nyonu i poslao važno upozorenje.

"Pa dobro, gostujuća utakmica, a s obzirom da s igra na jednu utakmicu, naravno da nije lagano. Ne znamo što nas čeka. Više poznajem ekipu Cluja nego Maltežane Iako njih ne treba otpisati jer igraju kod kuće. Vjerojatno će tamo na Malti biti i uvjeti možda drugačiji. Trebamo se pripremtii za obje ekipe i izanalizirati ih u ovom kratkom periodu što je više moguće. Međutim, naš cilj se zna, mi želimo proći to drugo pretkolo i ići u treće pretkolo, i nema alternative, mi moramo utakmicu dobiti! Vjerujem u momčad i da ćemo razveseliti navijače", poručio je trener Dinama.

Protivnika Lokomotive kratko je za klupsku stranicu prokomentirao trener Goran Tomić.


"Ždrijeb je odlučio da doma u Kranjčevićevoj dočekamo Rapid iz Beča. Sigurno se radi o jednoj ekipi s velikom tradicijom, o klubu koji je igrao dosta tih europskih utakmica. Međutim, mislim da mi u toj jednoj utakmici na našem terenu imamo dobre šanse da se plasiramo u sljedeće pretkolo Lige prvaka".

Linker
02. svibanj 2024 07:53