MATT WEST/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
NAJAVA SPEKTAKLA

Manchester City sprema osvetu Modriću i društvu: ‘Sad imamo posebnog igrača, on je poput sjene‘

‘Osjećamo da je momčad vrlo samouvjerena i mislim da prolazimo, ali bit će teško...‘
Piše: SNObjavljeno: 20. travanj 2023. 06:57

Nogometaši Manchester Cityja izborili su plasman u polufinale Lige prvaka nakon što su u uzvratnom susretu četvrtfinala u Münchenu remizirali s Bayernom (1:1) i tako obranili prednost iz prve utakmice (3:0). Momčad Pepa Guardiole za ulazak u finale morat će preskočiti Real Madrid, aktualnog europskog prvaka koji je u četvrtfinalu izbacio londonski Chelsea.

Nedugo nakon utakmice u Njemačkoj, Bernardo Silva optimistično je najavio ulazak u finale, a samim time i osvetu Realu koji ga je prošle godine u istoj fazi natjecanja dramatično izbacio nakon produžetaka.

"Ovo je prilika za osvetu", novinar je istaknuo pred Silvom.

- Definitivno idemo po nju. Osjećamo da je momčad vrlo samouvjerena i mislim da prolazimo. Bit će teško, ali ćemo naporno raditi da neke titule donesemo kući - odgovorit će na to Bernardo.

Dotaknuo se Silva potom i svog suigrača, čudesnog Erlinga Haalanda koji se i sinoć upisao u strijelce.

- Erling je poseban igrač, drugačiji od onih koje smo imali u prošlosti. Njemu ne treba puno dodira. On je 85 minuta poput sjene, a onda jednom dotakne loptu i to je gol. Kad imamo tog posebnog igrača u napadu, onda se i u obrani osjećamo ugodnije - zaključio je Silva.

Linker
28. travanj 2024 18:49