Thomas Müller

 CHRISTOF STACHE/AFP/PROFIMEDIA Christof Stache/Afp/Profimedia
SUDAR DIVOVA U MÜNCHENU

‘Mane me zafrkavao da slučajno ne dodam Lewandowskom. Nesuglasice s trenerom? Njegova je posljednja‘

Svakako najzanimljivija večerašnja utakmica 2. kola Lige prvaka bit će ona između Bayerna i Barcelone
Piše: SNObjavljeno: 13. rujan 2022. 06:37

Sudar divova europskog nogometa bio bi zanimljiv sam po sebi, a dodatnu draž daje transfer Roberta Lewandowskog koji je ljetos zamijenio München s katalonskom prijestolnicom.

Thomas Müller i Lewandowski osam su godina činili zastrašujući napadački tandem u Münchenu, a upravo je 33-godišnji njemački veteran najavio veliki okršaj.

"Želimo se nametnuti u duelima i želimo biti brzi u povratku lopte u svoj posjed. Utakmica će biti otvorena i mislim da će biti po ukusu neutralnog gledatelja", rekao je Müller u najavi.

Otkrio je i kako se s njime našalio Sadio Mane, novopristiglo pojačanje iz Liverpoola.

"Sadio me zafrkavao da ne pogriješim i slučajno ne dodam Lewandowskom tijekom utakmice. Mi moramo igrati svoju utakmicu i previše se ne fokusirati na Lewyja", dodao je Müller i osvrnuo se na odlazak poljskog napadača.

"Naša povezanost s Lewandowskim rasla je tijekom vremena, ali sada imamo puno raznovrsnih napadača u vrhu napada i nemamo samo jednu uzdanicu. Protivnici ne znaju tko je naš uarni napadač i moramo to iskoristiti."

Osvrnuo se i na navodne razmirice s trenerom Nagelsmannom nakon remija s Stuttgartom.

"Naravno da uvijek postoje razmjene mišljenja s trenerom. Ali on je stručnjak u vođenju momčadi i ne trebaju mu naši savjeti za takve stvari. Njegova je riječ posljednja i to je u redu."

Linker
08. rujan 2024 01:19