JOSE LUIS CONTRERAS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
OŠTRI KOMENTARI

Marca odmah razapela Rakitića: ‘Igrao je kao što je jučer igrala Barcelona!‘ Javio se i heroj Borussije

Španjolci su u svojoj ocjeni bivšeg Vatrenog posebno secirali jednu pogrešku.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. veljača 2021. 23:27

Iako još uvijek ima relativno aktivan rezultat, nije ovo bila večer koju će dugo pamtiti u španjolskom prvoligašu Sevilli. Porazom od 3:2 na svom stadionu od dortmundske Borussije jako su iskompromitirane šanse za prolazak momčadi Julena Lopeteguija u četvrtfinale Lige prvaka.

Jedan od onih koji su razočarali u domaćim redovima bio je bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić. Nekadašnjeg Vatrenog ostavio je u svlačionici trener Lopetegui već na poluvremenu, a njegovo relativno blijedo izdanje odmah je nakon utakmice iskomentirala i španjolska Marca.

image
Ivan Rakitić protiv Borussije
SOFASCORE

Grafika: SofaScore za SN

Posebno su se obrecnuli na treći Borussijin gol te veliku Rakitićevu pogrešku:

- Kod trećeg gola Nijemaca Rakitić je izgubio fatalnu loptu. Tako se ne igra protiv momčadi koja ima brzinu kao što je ima Dortmund. Spetljao se, Reus mu je ukrao posjed i krenuo nevjerojatnom brzinom prema golu. Haaland je samo odradio ostatak. Lopetegui je promijenio Rakitića na poluvremenu koji nije mogao dati više, igrao je na razini na kojoj je jučer igrala Barcelona.

image
Pogreška Ivana Rakitića protiv Borussije
SCREENSHOT

Izjavu je nakon utakmice za DAZN dao i dvostruki strijelac te asistent Erling Haaland.

- Osjećao sam nevjerojatnu motivaciju, strast ili kako god da se to zove, ali danas smo svi bili sjajni. Bilo je jako dobro, ali ne to što sam zabio dva gola, nego jer smo mi kao momčad u gostima dali tri i sada ih nosimo kući. Moramo se brzo regenerirati, čeka nas teška utakmica za vikend, a mi u svakoj želimo pobijediti, jasno i u uzvratu protiv Seville - rekao je čudesni Norvežanin.

image
Erling Haaland protiv Seville
SOFASCORE

Grafika: SofaScore za SN

Linker
24. travanj 2024 07:32