Modrić i Lunin slave prolazak u finale

 PIERRE-PHILIPPE MARCOU Afp
IZVEDBE ZA PAMĆENJE

Marca se klanja igračima, dodijelili dvije desetke: ‘Modrić? S njim je počeo juriš bijele konjice‘

Joselu i Vinicius dva su najveća heroja Realovog plasmana u finale Lige prvaka
Piše: SNObjavljeno: 08. svibanj 2024. 23:29

"Vini, radi što god želiš", to je naslov koji je Marca stavila na tekst o ocjenama igrača Real Madrida nakon još jednog povijesnog preokreta i plasmana u finale Lige prvaka.

Kraljevski klub u Madridu je s 2:1 svladao Bayern golovima Joselua u 88. i 91. minuti, no 34-godišnji reprezentativac Španjolske, koji igra na posudbi iz Espanyola, nije bio jedini igrač utakmice. Marca je i njemu i Viniciusu Junioru dodijelila desetke.

"Nije mogao doprinijeti više u to malo vremena što je dobio. Prvo je iskoristio jedinu Neuerovu pogrešku na utakmici, a onda se našao na pravom mjestu za Rüdigerov ubačaj, što je bilo dodatno začinjeno neizvjesnošću s VAR-om", piše madridski list za Joselua.

Vinicius je, pak, bio "jednostavno nezaustavljiv".

"Rastrčan od prve minute, pogodio je vratnicu, pokušavao bicikle, probijao stranu opet i opet, a nitko ga od Bayernovih igrača nije mogao zadržati. Onda se usudio na dalekometan i ne baš najbolji udarac, koji Neuer nije dobro pročitao i bilo je 1:1."

image

Detaljnija statistika: Sofascore

Sofascore

Luka Modrić ocijenjen je sedmicom za svoj doprinos u posljednjih pola sata. Nakon njegova ulaska u igru, Real je uzeo konce u svoje ruke.

"U onoj akciji koja je izgledala kao da će završiti Bayernovim golom za 0:2, trčao je poput mladića i izbio loptu. Još jednom je njegov ulazak koincidirao s jurišom bijele konjice koju je majstorski vodio."

Linker
08. svibanj 2024 23:32