Luka Modrić će predvoditi Real u uzvratu protiv Chelseaja

 Ashley Western/colorsport/Shutterstock Editorial/Profimedia
NOVI SUDAR HRVATA

Mateo Kovačić nije skrivao oduševljenje s Modrićem: ‘Luka je nevjerojatan, a ako ovako nastavi....‘

Real Madrid je u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka s 3:1 pobijedio Chelsea u Londonu
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. travanj 2022. 12:26

Real Madrid je s visokih 3:1 slavio u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka protiv londonskog Chelseaja. Uzvratni susret je na rasporedu u utorak u 21 sat. Uoči tog susreta su, kao i prije prvog, u fokusu su dva hrvatska reprezentativca Luka Modrić i Mateo Kovačić.

"Bilo je lijepo, ali i teško igrati protiv Modrića, ali nikada nije lijepo kada izgubiš. Modrića bih uvijek rado imao u svojoj ekipi, ali sada igramo jedan protiv drugoga. Spremni smo pokazati najbolje i probati proći dalje", rekao je Kovačić uoči uzvrata s Realom pa još jednom pohvalio svojeg kapetana iz reprezentacije:

"Teško ga je zaustaviti. Nevjerojatan je igrač. On je Hrvat. Divio sam mu se još kad sam bio dijete, a divim mu se i sad. Prijatelji smo. Igrao je za moj najdraži klub Dinamo iz Zagreba i veselim se novom susretu s njim. Oduvijek je bio jednako dobar kao i sad. Otkako ga znam je uspio biti na istoj razini, a to je nevjerojatno. Modrić toliko voli nogomet. On ga živi svaki dan. Profesionalac je. Nastavi li ovako, igrat će još tri ili četiri godine", rekao je Kovačić.

U prvoj utakmici hrvatski veznjak u redovima Chelseaja je u igru ušao tek u nastavku.

"Neovisno o tome tko je suparnik, uvijek je teško kad ne igraš. Trener odlučuje, a ja sam bio spreman ući kada je bilo potrebno. Mi smo momčad i ne može 20 igrača igrati istovremeno", kaže Kovačić pa najavljuje uzvrat:

"Imamo šanse. Motivirani smo i spremni pokazati najbolje od sebe. U prvoj utakmici nismo igrali najbolje. Rezultat nije bio dobar, ali nada postoji. Bit će to kvalitetna utakmica. Nije se lako vratiti nakon reprezentativne pauze, ali to nije izgovor. Bili smo loši u dvije utakmice. Bilo je nužno održati razgovor da vidimo što možemo napraviti i da budemo bolji. Sastanak je bio dobar i bili smo spremni za Southampton", zaključio je Kovačić.

Linker
22. svibanj 2024 02:52