FRANCK FIFE Afp
REAKCIJE NAKON SUDARA DIVOVA

Messi i Neymar se ispričavali navijačima PSG-a, zvijezda Parižana na udaru: ‘Čovjek je toliko precijenjen, ludo‘

Prvu utakmicu osmine finala LP protiv Bayerna u Parizu igrači PSG-a željet će čim prije zaboraviti
Piše: SNObjavljeno: 15. veljača 2023. 06:53

Nakon utakmice i 1:0 poraza od Bayerna zvijezde PSG-a Lionel Messi i Neymar predvodili su igrače koji su se išli ispričati navijačima. Zanimljivo, druga je to isprika igrača PSG-a navijačima u kratkom periodu, svega nekoliko dana nakon 3:1 poraza od Monaca u francuskom prvenstvu.

Usprkos slabijoj igri PSG-a, pogotovo u prvom dijelu, na stadionu je vladala sjajna atmosfera, a u nastavku su domaćini podigli razinu igre, čak je Mbappe i zabio, ali je gol poništen zbog zaleđa.

image
FRANCK FIFE Afp

"Na terenu smo bili loši, znamo, jedino se mogu zahvaliti navijačima što su došli. Sada se moramo mobilizirati u svlačionici", govorio je Presnel Kimpembe nakon poraza od Monaca.

Nije pomoglo, i PSG je izgubio petu utakmicu u svim natjecanjima ove sezone, a popravni na kojem Parižani nemaju pravo na poraz igra se 8. ožujka u Münchenu.

image
FRANCK FIFE Afp

A stručni sukomentator BT Sporta Joe Cole smatra da je vratar PSG-a Gianluigi Donnarumma krivac za gol koji je presudio pobjednika, onaj Kingsleya Comana.

"Bio je to lijepi udarac, ali vratar je morao bolje reagirati", rekao je Cole, a s njim se složio Joleon Lescott.

"To je prilično jeftino primljeni gol, da budem iskren."

image
FRANCK FIFE Afp

A Donnarumma se nakon utakmice našao i na udaru navijača.

"Čovjek je toliko precijenjen da je to ludo...Navas bi takav udarac obranio 1000%. Donnarumma je najprecjenjeniji vratar svijeta...ima gafove u velikim utakmicama. Sjećam se kada je nešto slično napravio prošle godine na Bernabeuu", samo su neki od navijačkih komentara.

Linker
06. svibanj 2024 14:00