Florentino Pérez i Luka Modrić

 Maurizio Borsari/aflo/profimedia
FANTASTIČNA IZVEDBA

Modrić digao na noge 70 tisuća ljudi, Pérez ostao bez riječi: ‘Nevjerojatno! Kao dečko od 20 godina‘

Hrvatski Maestro će nesumnjivo dobiti i novi ugovor u Realu ako ovako nastavi
Piše: SNObjavljeno: 23. listopad 2024. 10:18

Real Madrid je s visokih 5:2 pobijedilo Borussiju Dortmund u ludoj utakmici Lige prvaka u kojoj su Kraljevi na poluvremenu gubili 0:2, a onda sve preokrenuli. Luka Modrić u tom je susretu postavio novi rekord.

Hrvatski maestro je s 39 godina i 43 dana postao najstariji igrač Reala u Ligi prvaka. Modrić je na terenu proveo 70 minuta, a bio je i kapetan svoje ekipe i još jednom pokazao koliko je važan za klub. Na terenu je ponovno radio razliku što pokazuje i statistika prema kojoj je imao 59 od 64 točnih dodavanja, a upisao je i dva ključna dodavanja i predasistenciju za Kyliana Mbappéa uoči gola za 2:2. U obrani je otklonio dvije opasne šanse i oduzeo loptu protivniku i tako spriječio novi opasni napad.

image

Luka Modrić

Aa/abaca/abaca Press/profimedia

Uostalom, koliko je bio dobar pokazuje i trenutak kada je u 70. minuti izlazio iz igre, a više od 70 tisuća navijača je ustalo i pljeskom i ovacijama ga ispratilo s terena. Sve je iz lože pratio i predsjednik kluba Florentino Perez.

image

Luka Modrić protiv Borussije

SOFASCORE

- Modrić je nevjerojatan. Nikad se ne umori od pobjeda. Nastavlja igrati kao dečko od 20 godina - prenosi Defensa Central predsjednikove riječi suradnicima u loži kad je vidio Luku u prvih 11.

Nema sumnje da hrvatskog kapetana, bez obzira na godine, čeka novi ugovor u Real Madridu.

Linker
24. listopad 2024 10:04