JAIME REINA Afp
PRESEDAN U LIGI PRVAKA?

Modrić i društvo ostali bez Carla Ancelottija uoči velikog spektakla, sprema se dosad neviđen potez?

Real Madrid se našao u neočekivanim problemima uoči nadolazećih utakmica...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. ožujak 2022. 20:24

Real Madrid u subotu gostuje kod Celte iz Viga u 30. kolu španjolske La Lige, a za tjedan dana, u srijedu 6. travnja, igra i prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka u gostima kod londonskog Chelseaja. U obje ove utakmice Luka Modrić i društvo će biti bez svojeg glavnog trenera.

Carlo Ancelotti je pozitivan na koronavirus, javljaju iz Real Madrida. To u prijevodu znači da će definitivno propustiti susret sa Celtom, a vrlo vjerojatno i tu prvu utakmici četvrtfinala Lige prvaka sa Chesleajem. Najzanimljivije od svega je tko bi ga trebao zamijeniti.

Prema pisanju španjolskih medija, na klupi Real Madrida će u te dvije utakmice biti ponovno Ancelotti, ali ne Carlo, već njegov sin Davide koji je prvi pomoćnih slavnom talijanskom treneru. Upravo bi on trebao zamijeniti oca na klupi Reala u obje ove utakmice.

Ako se obistine prognoze i Ancelotti junior zamjeni seniora u četvrtfinala Lige prvaka bit će to prvi put u povijesti nogometa da sin zamijeni oca na klupi u najelitnijem nogometnom natjecanju na svijetu.

Linker
01. svibanj 2024 23:59