TIZIANA FABI Afp
KAKVI KOMPLIMENTI ZA KAPETANA

‘Modrić je bolji od Inieste. Pa on, Gerrard, Lampard su u tim godinama igrali u umirovljeničkim ligama‘

Nakon hvalospjeva španjolskih medija, ne prestaju stizati komplimenti na račun kapetana Vatrenih
Piše: SNObjavljeno: 18. ožujak 2021. 11:17

Sjajne igre Luke Modrića tijekom cijele sezone i profesorska izvedba u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Atalante izazvali su lavine komentara na društvenim mrežama.

Navijačina sva usta hvale 35-godišnjeg kapetana hrvatske reprezentacije, uspoređuju ga s Barceloninom legendom Andresom Iniestom, a mnogi govore da je i bolji od njega.

"Luka ima 35 godina. Gerrard, Lampard i Iniesta su u tim godinama igrali u ligama za umirovljenje", napisao je jedan navijač na Twitteru.

"Ono što Modrić i Kroos u ovim godinama rade je bolje nego što su svojevremeno radili Iniesta i Xavi", komentar je drugog navijača.

U nastavku donosimo još neke od navijačkih komentara:

"Šalu na stranu, prije sam mislio da je smiješno reći tako nešto, ali nakon Aatalante možda je Modrić zbilja bolji od Inieste."

"Koliko god poštujem Xavija i Iniestu, Modrić i Kroos su učinili moderan nogomet zabavnim."

"Modrić je bolji od Inieste, ako ćemo iskreno. I njegov vrhunac dulje traje od Iniestinog."

"Modrić u dobi od 35 godina trči u Ligi prvaka, dok određeni Španjolac igra u Japanu."

"Iniesta je u dobi od 35 godina igrao u japanskoj ligi, a Modrić u dobi od 35 godina čini da Liga prvaka izgleda kao japanska liga."

Kako bilo, kapetan Vatrenih oduševljava na najvećoj pozornici i skuplja same pohvale. Otkako je stigao u Real 2012. godine s klubom je osvojio dva naslova španjolskog prvaka, 4 Lige prvaka, Kup kralja i tri španjolska Superkupa. Vrhunac mu je bio osvajanje Zlatne lopte 2018. godine nakon što je vodio Hrvatsku do finala SP-a u Rusiji.

Linker
26. travanj 2024 17:00