Luka Modrić u sjajnoj formi i ”gura” Real
 AFP
BRAVO, LUKA

Modrić u izboru za najljepši gol Lige prvaka! Evo gdje možete glasovati za kapetana Vatrenih...

Modrić je zabio jedan od ljepših golova karijere, ali Real je ostao bez bodova
Piše: HinaObjavljeno: 18. prosinac 2020. 14:43

Pogodak veznjaka Real Madrida Luke Modrića protiv Šahtaru u susretu 1. kola B skupine Lige prvaka u konkurenciji je za najljepši pogodak prvog kruga elitnog natjecanja Starog kontinenta, objavila je UEFA.

Modrić je zabio jedan od ljepših golova karijere, ali Real je ostao bez bodova na startu Lige prvaka izgubivši na svom travnjaku 2-3.

Hrvatski veznjak se u 54. minuti riješio dvojice protivnika i sjajno pogodio sa više od 25 metara pored nemoćnog Trubina.

Bio je to gol za povijest jer je kapetan hrvatske reprezentacije postao tek četvrti igrač koji je zabio gol u Kupu/Ligi prvaka s 35 ili više godina. Prije njega to je uspjelo samo velikanima Alfredu Di Stefanu, Ferencu Puškašu i Pacu Gentu.

U konkurenciji za pogodak prve faze "Champions League" nalaze se i Neymarov (PSG) gol protiv Istanbul Basaksehira, pogodak Antoinea Griezmann (Barcelona) u susretu protiv Ferencvarosa, gol Brune Fernandesa (Manchester Uniteda) protiv Istanbul Basakşehira, pogodak Joshue Kimmicha (Bayern) protiv Lokomotiv Moskve, te gol Osmana Sulejmanova (Krasnodar) protiv Seville.

Glasovati se može na stranici - www.eufa.com.

Linker
16. travanj 2024 16:57