Luka Modrić

 JAVIER SORIANO Afp
OGLASIO SE I REAL

Modrić u posljednji trenutak nestao s Ancelottijevog popisa! Navijači zabrinuti, pojavilo se objašnjenje

Izvori bliski klubu javljaju o čemu je točno riječ, iako su navijači Reala zbunjeni
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. listopad 2022. 11:05

Luka Modrić propustit će gostovanje madridskog Reala kod RB Leipziga u 5. kolu Lige prvaka. Objavio je to madridski Real u priopćenju na svojim službenim stranicama, a potvrdili španjolski mediji.

Modrić je za vikend zabio pogodak u pobjedi Reala protiv Seville (3:1), a u toj utakmici sudjelovao je do 77. minute. Imao je lakšu ozljedu prije nekoliko tjedana zbog čega je i propustio dvije utakmice u listopadu.

Još uvijek službeno nisu poznati razlozi zbog čega kapetan Vatrenih nije otputovao s momčadi u Njemačku, a informacije iz izvora bliskih klubu govore da je posrijedi samo lakša ozljeda aduktora, zbog čega će Modrić propustiti samo tu jednu utakmicu.

Za Real je to samo još jedan u nizu potencijalnih problema. Iako su već osigurali plasman u osminu finala Lige prvaka, utakmicu s Leipzigom će osim Modrića propustiti i najnovija Zlatna lopta, Karim Benzema, a neće sudjelovati ni Fede Valverde, Dani Ceballos i Mariano Diaz.

Navijači na društvenim mrežama su, u izostanku službenog klupskog objašnjenja poprilično zbunjeni činjenicom da se Modrića u zadnji tren izostavilo iz protokola za utakmicu.

Linker
25. travanj 2024 00:02