Luka Modrić

 PIERRE-PHILIPPE MARCOU/Afp
VELEBNA PARTIJA

Modrić zaradio devetku: ‘Njegovi tehnički resursi su neograničeni, ali jednu stvar mu navijači ne bi oprostili‘

Hrvatski kapetan odigrao je još jednu utakmicu za pamćenje i odveo Real u četvrtfinale Lige prvaka
Piše: SNObjavljeno: 15. ožujak 2023. 23:56

Real Madrid je još jednom prošao u četvrtfinale Lige prvaka. Nakon što je u prvoj utakmici osmine finala svladao Liverpool s 5:2, u uzvratu je Real pobijedio s 1:0 i tako s ukupnih 6:2 prošao dalje.

Još jednu utakmicu za pamćenje odigrao je hrvatski kapetan Luka Modrić koji je bio najtočniji na terenu kada su u pitanju dodavanja. Luka je imao točnost od 96.2 posto, odnosno od 53 dodavanja tek mu dva nisu prošla.

Još je jednom zadivio cijeli svijet. Tako Goal.com u tekstu pod naslovom ‘Majstor Modrić vodi Los Blancose među zadnjih osam‘ daje Luki ocjenu 9/10.

- Smiren kao i uvijek od prve minute. Uopće ga nije impresionirao Liverpoolov presing. Dobio je ovacije dok je izlazio. Veličanstveno - napisali su novinari Goala.

Marca se također naklonila Modriću i posebno istaknula njegov sombrero iz 62. minute koji možete pogledati OVDJE.

- Modriću, kako predivno. Vratite utakmicu na 62. minutu i pogledajte što je Luka Modrić napravio Arnoldu. Kakav sombrero! Tehnički resursi Hrvata su neograničeni, a potez koji je izvukao u 62. digao je Bernabeu na noge. Negov centaršut je pronašao Fedea čiji je pokušaj glavom okrznuo gredu. Bernabeu ne bi oprostio Modriću da ne produži još jednu godinu - jasna je Marca.

Linker
18. svibanj 2024 18:12