GLYN KIRK/AFP/PROFIMEDIA
CRISTIANO, JESI LI TO TI?

Modrićev suigrač kopirao Ronalda pa objasnio potez iz Londona: ‘Nije mi to bila namjera, ali onda sam se sjetio...‘

Junak Real Madrida oglasio se nakon velike utakmice na Santiago Bernabeuu
Piše: SNObjavljeno: 19. travanj 2023. 08:02

Real Madrid ponovio je rezultat sa Santiago Bernabeua i u utorak navečer s još jednih 2:0 porazio Chelsea te izborio polufinale Lige prvaka, a jedan od igrača koji su briljirali na Stamford Bridgeu bio je Brazilac Rodrygo.

Krilni napadač kojeg Transfermarkt procjenjuje na 80 milijuna eura bio je strijelac oba Realova pogotka, a nakon spektakla u Londonu puno se priča i o potezu kojim je nogometne zaljubljenike podsjetio na Cristiana Ronalda.

Naime, Rodrygo je svoj prvi pogodak na sinoćnjoj utakmici proslavio u stilu portugalskog majstora (VIDEO), a nekoliko trenutaka poslije završetka susreta u kamere je objasnio zašto se odlučio za taj potez.

- Kad sam zabio, odmah sam pomislio na proslavu u kojoj se bacim na koljena, ali sjetio sam se da imam problema s jednim pa sam odlučio kopirati mog idola - objasnio je Rodrygo pa dodao:

- Sretan sam i nadam se da ću ovako nastaviti. Cilj mi je zabijati što više golova, upisivati što više asistencija i osvojiti Ligu prvaku što više puta - zaključio je.

Rodrygo je ove sezone odigrao ukupno 46 utakmica te dosad upisao 13 pogodaka i 10 asistencija.

Linker
19. travanj 2024 03:47