PAUL ELLIS Afp
LEGENDA MAN.UNITEDA KRITIČNA

‘Možda će reći da sam jadan, vjerojatno će se i navijači naljutiti... A Klopp je trljao ruke gledajući‘

Nekadašnji igrači Manchester Uniteda različito su doživjeli sinoćnji preokret i trijumf u LP
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 21. listopad 2021. 08:00

Paul Scholes nije ostao impresioniran velikim preokretom Manchester Uniteda protiv Atalante (3:2) i trijumfom nakon dva gola minusa u poluvremenu.

- Nisam uživao u našoj igri, bilo je zabrinjavajuće - otvoreno je priznala klupska legenda.

Prvo poluvrijeme neće mu dati miran san.

- Može li se tako igrati protiv boljih momčadi? Ne. Za neutralnog gledatelja to je bila sjajna utakmica, puna uzbuđenja i golova, ali realan sam u pogledu onoga što slijedi. Očekujem više od njih. Igrali su protiv pristojne momčadi koja je došla bez petorice igrača, ne i svjetske klase. Prvo poluvrijeme me je stvarno zabrinulo. Možda će netko reći da sam jadan, vjerojatno će se i navijači Manchester Uniteda naljutiti na mene, ali gledao sam tu utakmicu razmišljajući o Liverpoolu u nedjelju. Ako budemo tako igrali bit će tri ili četiri - nula i više nema povratka. Jürgen Klopp je kod kuće trljao ruke gledajući to naše prvo poluvrijeme - zaključio je Scholes.

Za razliku od bivšeg suigrača, Rio Ferdinand uživao je u trijumfu, zadovoljan što se United vratio iz mrtvih.

- Mora se gledati dalje od prvog poluvremena. Nitko ne može reći kako su problemi nestali, ali mora se uhvatiti emociju iz te utakmice. Ole je dobio odgovor koje je želio, ali mora se priznati momčadi kako se vratila napornim radom i zajedništvom. Problemi i dalje postoje, ali molim vas uživajte u pobjedi - poručio je Ferdinand.

Linker
19. travanj 2024 22:33