Reuters / Jean-Paul Pelissier Livepic
OGLASIO SE I SUPER MARIO

NAKON VELIKE POBJEDE ALLEGRI KRITIZIRAO MANDŽUKIĆA, NAVIJAČI SE NE SLAŽU S TRENEROM 'Pretvorio se u zvijer. Što će ti Neymar i Ronaldo kad imaš Mandžu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. svibanj 2017. 10:29

Juventus je sinoć opet pokazao svoju moć, posebice defenzivno. Nisu 'bianconeri' primili gol u nokaut fazi Lige prvaka i to punu 621 minutu, a Gianluigi Buffon je na vratima imao nekoliko impresivnih reakcija.

Nije mu propustio čestitati niti trener Massimiliano Allegri.

"Čim stvari postanu teže tu je Buffon. On je najbolji vratar svijeta i uvijek je spreman za velike utakmice", komentirao je Allegri.

Zanimljivo, za Marija Mandžukića Allegri je imao kritike.

"Mislim da smo jako dobro započeli utakmicu, a onda su nam Monacovi igrači stvarali probleme. Pratili smo svog čovjeka previše puta iako smo trebali držati pozicije, posebice Marijo Mandžukić", dodao je Allegri.

Sam Mandžukić oglasio se putem Twittera poručivši: 'Još jedan sjajan napor, ali sve moramo ponoviti idućeg tjedna. Veselim se sjajnoj atmosferi u Torinu'.

S trenerom Allegrijem se ne slažu Juventusovi fanovi koji su putem društvenih mreža samo komplimentirali hrvatskom napadaču. Donosimo samo neke od komentara:

"Mario Mandžukić je najbolji defenzivni napadač. Podcijenjeni kotačić u Bayernovoj momčadi koja je osvojila Ligu prvaka".

"Mandžukić je imao impresivan učinak na utakmicu".

"Mario Mandžukić se u Juventusu razvio u zvijer".

"Morate se diviti radnoj etici igrača poput Mandžukića".

"Mario je moj igrač utakmice".

Linker
04. svibanj 2024 05:50