REUTERS
LIVERPOOLOV JUNAK

NEKADA JE BIO AS LIVERPOOLA, A SADA JE NA ANFIELDU PRUŽIO PARTIJU ZA ZABORAV Jedna od glavnih zvijezda istaknula se samo glumatanjem i provociranjem

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 08. svibanj 2019. 12:02

Kad se znalo da Liverpool mora igrati bez Salaha i Firmina, i mnogi koji su mu dotad davali šanse za prolaz počeli su sumnjati, no upravo su igrači iz drugog plana odigrali sjajnu ulogu.

Wijnaldum, koji je ušao tek u 46. minuti zbog ozljede Robertsona, junak je pothvata jer njegova su bila i dva gola i izvrsna igra, ali odmah uz rame mu je belgijski reprezentativac Divock Origi. Napravio je što treba pravi centarfor, našao se na ključnom mjestu u pravom času, zabio prvi i četvrti pogodak. Borio se i stalno bio opasan.

U usporedbi s njima Luis Suarez istaknuo se jedino glumatanjem, naguravanjem, provociranjem... Iako je nekad bio as Liverpoola, sigurno mu takvo ponašanje navijači Redsa neće zaboraviti, ali će mu još više fanovi Barce pamtiti da u igri ništa nije napravio, a kad mu je Messi servirao sjajnu šansu, pucao je loše, Becker je obranio.

Liverpool je igrao kao ekipa, Origi je to znao naplatiti, kod Barce gledalo se i čekalo Messija, a nakon što bi on nešto i učinio, ostalo je bez konačnog efekta. Između ostalih krivac je i Suarez.

Linker
28. svibanj 2024 10:40