Jürgen Klopp

 ISAAC PARKIN/PA IMAGES/PROFIMEDIA Isaac Parkin/Pa Images/Profimedia
KLOPP ODUŠEVIO

‘Nemam dovoljno trofeja? Pa što da radim, gdje da odem? Mogu jedino pitati Pepa je li mu dojadilo...‘

Njemački strateg podijelio je svoja razmišljanja o protekloj sezoni koja će zasigurno ući u povijest
Piše: SNObjavljeno: 13. svibanj 2022. 22:55

O epskoj prvenstvenoj borbi s Manchester Cityjem, odbijanju bavarskog giganta i najavi finala prestižnog FA Kupa, sportsku je javnost izvijestio Jürgen Klopp u velikome intervjuu za Daily Mail.

Pogotovo je zanimljivu repliku dao na jednu provokativnu tvrdnju da je s Liverpoolom osvojio manji broj trofeja od onoga koji se od njega očekivao:

"A kamo da odem kako bi bilo drugačije? Hajde, recite mi... Jedino što mogu napraviti jest da pitam Pepa je li mu dojadilo pobjeđivati i mogu li ja preuzeti City. Biste li onda bili zadovoljni? Ne ide to tako", srdit je bio Klopp.

image
PAUL ELLIS Afp

Nakon odlaska intervjua u mirnije vode, karizmatični je Nijemac otkrio:

"U nekoliko sam navrata mogao preuzeti Bayern i osvojiti mnoge trofeje. Ako ništa drugo, barem bih imao veću šansu. Ali nisam to učinio jer imam ugovor s Liverpoolom. Svijet nije prepun pobjednika, svijet je prepun ljudi koji pokušavaju. Ja sam među onima koji uvijek nastoje pobijediti. Ponekad uspijem i to me raduje", izjavio je.

U razgovoru s tradicionalno strogim i ciničnim britanskim reporterima uspio je unijeti dozu svoje pozitivne osobnosti:

"Jučer sam čak zadrijemao u dva navrata. Sam sebe sam iznenadio. Inače ja ne mogu zaspati kada imam slobodan dan. Zaista se osjećam jako dobro", vedar je uoči nastavka bitke s Građanima, ali i finala Kupa protiv Chelseaja.

image
PAUL ELLIS Afp

28. svibnja, pak, u finalu Lige prvaka čeka ga Real Madrid. Za kraj je poručio:

"Stanemo li sada, to će značiti da smo se predali i da nismo osvojili niti FA Kup niti prvenstvo niti Ligu prvaka. Ma, zaboravite! Treba samo znati uživati i reći - vau, e to je bila avantura!"

Linker
24. travanj 2024 18:58