Ranko Suvar / CROPIX
PLAVI PAKAO

NEVIĐENA NAVALA NAVIJAČA ZA UTAKMICU GODINE! SAN SIRO ĆE BITI OBOJAN U PLAVO U prodaju pušteno dodatnih 1000 ulaznica, ali i to je planulo u sekundi

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. studeni 2019. 15:22

Nove radosne vijesti iz Dinama. Kao da nas Modri nisu već navikli na gotovo svakodnevne porcije istih, pa eto - stiže još jedna.

Naime, nakon što je u svega nekoliko sati rasprodan kontingent od tri tisuće ulaznica za navijače hrvatskog prvaka na utakmici 5. kola Lige prvaka protiv Atalante na San Siru, u prodaji su nove ulaznice.

Dinamo je putem svoje službene stranice obavijestio javnost o tome da je u prodaju pušteno dodatnih tisuću ulaznica za gostujuću tribinu Meazze, ali s jednom promjenom.

Dok su se do sada, za prvih tri tisuće ulaznica iste mogle kupiti i putem sustava ulaznice.hr, do jedne od novih tisuću ulaznica moguće je bilo doći isključivo na maksimirskom Ticket pointu koji je otvoren svakog dana od 11 do 19 sati. Ali, i to je vrlo brzo rasprodano.

Iz Dinama su najavili i početak prodaje ulaznica za veliki derbi s Hajdukom. Karte za tu utakmicu mogu se nabaviti od srijede u 11 sati. Tu je opet moguće kupiti ulaznice i putem internetskog sustava ulaznice.hr.

Linker
23. travanj 2024 10:28