Marco Verratti

 PATRICIA DE MELO MOREIRA Afp
HVALOSPJEVI ZA NAJVEĆEG

‘Nevjerojatno je što taj čovjek radi, nikad se ne navikneš na to! On je primjer, najbolji u povijesti!‘

Ne samo da je zabio majstorski gol, već je stvorio tri čiste gol šanse za suigrače koje nisu završile pogotkom
Piše: Predrag ŽukinaObjavljeno: 06. listopad 2022. 10:31

Nevjerojatno je što taj čovjek radi, nikad se ne navikneš na to. Zavoliš ga u jednostavnim stvarima. Za mene koji volim takav nogomet, on je primjer, on je najbolji u povijesti - zaključio je Messijev suigrač Marco Verratti nakon remija PSG-a i Benfice koji i dalje vode mrtvu utrku za prvo mjesto u supini H Lige prvaka.

Messi je stvarno bio dobar, ne samo da je zabio gol, majstorski gol, već je stvorio tri čiste gol šanse za suigrače koje nisu završile pogotkom.

image

Lionel Messi

PATRICIA DE MELO MOREIRA Afp

Christophe Galtier rekao je nakon utakmice da je Messija zamijenio Pablom Sarabijom jer je Argentinac sam to tražio.

- Bolje da sam uveo svježeg nego riskirao ozljedu ključnog igrača, lakonski je objasnio Galtier...

image

Massimiliano Allegri

MARCO BERTORELLO Afp

U drugoj utakmici u skupini Juventus je konačno dobio prve bodove, ali trener Massimiliano Allegri nije bio raspoložen za slavlje poslije 3-1 pobjede nad Maccabijem iz Haife.

- Bio sam jako ljut na kraju, jer ne možete tek tako zakomplicirati utakmicu u zadnjih 15 minuta i početi petljati. Imali smo priliku za pet ili šest golova, ali primili smo jedan i onda se uplašili. Ipak, momci su bili inteligentni, kad smo se vratili u svlačionicu vladala je smrtna tišina, nije bilo slavlja. To mi je pokazalo da su shvatili što su uradili. Umirali smo u ljepoti, a onda smo se uplašili, to se ne smije događati.

Allegri je ipak imao lijepe riječi o Angelu Di Mariji koji je asistirao za sva tri gola:

- Neka Di Maria radi ono što dobro radi, ali neka se i drugi fokusiraju na ono što trebaju raditi. Di Maria je bio fantastičan sa svojim dodavanjima iako je to bila njegova prva utakmica nakon dosta vremena, zaključio je trener Juventusa.

Premda PSG i Brenfica bježe, Allegri je dodao da ništa nije gotovo. Neće biti lako ostvariti prolaz jer slijede gostovanja kod Maccabija i Benfice te domaćinstvo PSG-u na kraju natjecanja u skupini.

Linker
26. travanj 2024 09:50