Kjetil Knutsen

 PA IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Pa Images/Alamy/Alamy/Profimedia
TRENER NORVEŽANA

‘Nismo se uplašili protivnika koji je jači od nas, dobro smo se nosili - nismo navikli na ovaj tempo‘

Kjetil Knutsen je poželio Dinamu sreću u Ligi prvaka.
Piše: SNObjavljeno: 25. kolovoz 2022. 08:00

Imao je Bodo/Glimt svoje šanse na Maksimiru. Norvežani su u drugom poluvremenu utakmice bili blizu još jednom golu osim onoga koji je postigao Gronbaek, ali na kraju nisu dočekali Ligu prvaka. Drmić i Bočkaj su ih svojim golovima poslali u Europsku ligu, a trener Kjetil Knutsen je očekivano bio razočaran nakon ispadanja.

"Dobro smo se nosili s Dinamom, nismo se uplašili suparnika koji je jači od nas. Trudili smo se koliko smo mogli, a nismo imali ništa za izgubiti. Imali smo dobro razdoblje, ali ga nismo uspjeli zadržati te smo se nakon trećeg gola raspali", rekao je Knutsen i dodao:

"Dinamo je stvarno odlična momčad. Nemam iskustvo igranja Lige prvaka, samo gledanja na televiziji pa ne mogu reći kako će Dinamo proći u Ligi prvaka. Atmosfera na stadionu je bila sjajna. Želim im sve najbolje u Ligi prvaka", zaključio je.

Razloge poraza nije tražio u igranju na pravoj travi iako je istaknuo da nisu imali dovoljno vremena za pripremu za tu igru. Odgovorio je na pitanje je li mogao napraviti još neki potez.

"Dugo smo izdržali u borbi s Dinamom, ali ne dovoljno dugo. Ovo je za nas odlična prilika za učenje, veliko iskustvo. Teško je govoriti nakon bitke, ali nema nepogrešivog plana jer se uvijek nešto pita i protivnika. Morali smo mijenjati pred kraj utakmice jer su igrači umorni od igranja na dvije fronte. Moramo još poraditi na fizičkom aspektu igre jer nismo naviknuli na ovaj tempo putovanja i natjecanja."

Linker
25. travanj 2024 10:35