OSCAR DEL POZO Afp
LEGENDA TVRDI

‘Njegove izjave mi zvuče kao oproštaj od Real Madrida. Djeluje kao da je ljut, možda zna nešto što mi ne znamo‘

‘Promjena trenera nakon osvajanja Lige prvaka šalje čudnu poruku, ali sve je moguće‘
Piše: SNObjavljeno: 12. travanj 2023. 13:02

Bivši legendarni napadač i kasnije sportski direktor Real Madrida Predrag Mijatović otvoreno je progovorio o budućnosti Carla Ancelottija.

Mijatović je u programu radija Cadena SER izrazio sumnju da će Ancelotti nastaviti voditi madridski Real po završetku aktualne sezone.

"Ancelottijeve zadnje izjave meni iskreno zvuče kao mali oproštaj. Imam takav osjećaj. Ako osvoji Kup kralja onda će osvojiti sve ovdje u posljednje dvije godine. Ali mislim da je Carlo malo ljut, ne znam na koga, ali je ljut. Možda zna nešto što mi ne znamo", objašnjava Mijatović u programu ‘El Larguera‘.

Mijatović neizmjerno poštuje talijanskog stručnjaka na klupi ‘Kraljevskog kluba‘ i to ne skriva.

"Carlo Ancelotti je jedan od najboljih trenera, ako ne i najbolji. Mnogi za njega smatraju da je jako dobar trener, ali on i jako dobro priprema momčad za utakmice. Voditi klub kao Real je jako nezahvalan posao, ovdje se ne živi od stare slave. Ako Ancelotti uspije osvojiti Ligu prvaka mislim da bi onda trebao nastaviti 99%. Promjena trenera nakon osvajanja Lige prvaka šalje čudnu poruku, iako mi sigurno ne znamo sve što se događa u klubu. Svašta je moguće", dodao je Mijatović.

Real ove sezone priliku za naslov ima u Kupu kralja u kojem će igrati finale protiv Osasune, te Ligi prvaka u kojoj će u četvrtfinalu odmjeriti snage protiv Chelseaja. U španjolskom prvenstvu deset kola prije kraja sezone zaostatak za vodećom Barcelonom iznosi velikih 13 bodova.

Linker
28. rujan 2024 15:12