Edin Dzeko of FC Internazionale in action during the Serie A football match between FC Internazionale and Hellas Verona FC at Stadio Giuseppe Meazza in San Siro on January 14, 2023 in Milano, Italy. (Photo by Mairo Cinquetti/NurPhoto) (Photo by Mairo Cinquetti/NurPhoto/NurPhoto via AFP)

 MAIRO CINQUETTI Nurphoto Via Afp
KAD SVE KRENE PO ZLU

Noćna mora Edina Džeke: Žestoko se posvađao sa suigračem pa poludio zbog zamjene, oglasio se i trener

‘Takve se stvari događaju, adrenalin je u pitanju. Ne zaboravimo koliko je Džeko napravio za nas‘
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 23. veljača 2023. 09:09

Nogometaši Intera slavili su u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Porta (1:0), što je dobar rezultat za uzvrat u Portugalu. Međutim, utakmicu je obilježila svađa Edina Džeke s golmanom Andre Onanom, a onda i Džekina burna reakcija nakon što zamijenjen već u 58. minuti.

Uglavnom, kamerunski čuvar mreže i Džeko su ušli u žestok verbalni okršaj, jer je Džeko bio ljut na njega zbog toga što je protestirao kod suca u jednoj situaciji. Onana mu je oštro odgovorio, a turski veznjak Hakan Calhanoglu je pokušao smiriti situaciju, stavivši ruku na usta kamerunskog golmana.

"To su stvari koje se dešavaju tijekom utakmice, svi misle da su u pravu. Ali to je pozitivno, jer svatko želi dobro momčadi. Džeko je u tom momentu mislio jedno, ja nešto drugo, ali mi smo i dalje u dobrim odnosima", objasnio je Onana nakon utakmice.

Nervozni Džeko nije bio zadovoljan ni izmjenom, te je to jasno stavio do znanja treneru Simoneu Inzaghiju.

"I ja sam se kao igrač ljutio kada sam bio zamijenjen na ovakvim utakmicama, ali mi je bilo dovoljno da vidim kako je skočio nakon Lukakuovog gola. Takve se stvari događaju, adrenalin je u pitanju. Ne zaboravimo koliko je Džeko u 18 mjeseci napravio za nas", opravdao je Inzaghi Džeku poslije utakmice.

Linker
25. travanj 2024 12:13