NIGEL KEENE/PROSPORTS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Nigel Keene/prosports/Shutterstock Editorial/Profimedia
REAKCIJE SVJETSKIH MEDIJA

‘Noćna mora Guardiole, koliko još boli može podnijeti i je li izgubio čarobni dodir?!...Kralj nikad ne umire...‘

Novi podvig nogometaša madridskog Reala glasno je odjeknuo u svjetskim medijima
Piše: SNObjavljeno: 05. svibanj 2022. 07:46

Nije ni čudno, okrenuti treći put zaredom utakmicu u Ligi prvaka i 'ustati iz mrtvih' protiv velikana kao što su PSG, Chelsea i sada Manchester City. Za tako nešto potrebna je posebna mentalna snaga. Engleski Mirror piše o 'noćnoj mori Guardiole i Cityja' i naglašava: 'Koliko god čavli mu zabijete u lijes, Real nikada ne umire.'

Daily Star piše o 'nestvarnom preokretu', a Daily Mail o 'autodestrukciji Manchester Cityja'. 'Koliko još boli može podnijeti Pep Guardiola nakon što je šesti put ostao kratak u Ligi prvaka s Manchester Cityjem?', piše Daily Mail, Posebno grub prema Guardioli bio je prestižni FourFourTwo koji navodi da je španjolski trener 'izgubio svoj čarobni dodir' i postavlja pitanje: 'Je li novo ispadanje Cityja zaista nesreća?'

image
IRINA R HIPOLITO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Irina R Hipolito/Shutterstock Editorial/Profimedia

Na naslovnici francuskog L'Equipea vrišti naslov 'NadREALno!'. Posebno se hvali Karim Benzema, a gura ga se u prvi plan za osvajanje Zlatne lopte. 'Benzemu se nije moglo kontrolirati, dok je De Bruyne bio nevidljiv.

Talijanski Tuttosport nazvao je trenera Reala 'Kraljem Carlom', Gazzetta dello Sport piše o 'neuništivom, vječnom Realu', a posebice hvali vratara Courtoisa kao čovjeka odluke.

Portugalska A Bola naslov: 'Kralj Lige prvaka nikad ne umire', dok Record navodi kako je 'ovaj Real s nekog drugog planeta'.

Linker
20. travanj 2024 03:15