Luka Modrić će biti ključan u novom velikom finalu

 JAVIER SORIANO Afp
‘VIDI ŠTO DRUGI NE VIDE‘

Nova pohvala na račun Luke Modrića uoči finala LP: ‘Nemoguće mu je uzeti loptu, kao da ima treće oko‘

Nekadašnji suigrač hrvatskog kapetana iz Tottenhama nije skrivao oduševljenje Hrvatom
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. svibanj 2022. 13:45

Luka Modrić s Real Madridom igra još jedno veliko finale. Od 21 sat će u Parizu odmjeriti snage s Liverpoolom u reprizi finala Lige prvaka iz 2018. godine u kojem je slavio Real. Modrića se uoči finala prisjetio Darren Bent koji je s hrvatskim kapetanom dijelio svlačionicu u Tottenhamu.

"Kada je došao u Tottenham, prvo što sam primijetio je bila njegova tehnika. Igrao sam za Englesku protiv njega, ali kad ga vidiš iz blizine onda shvatiš da je nekoliko razina iznad ostalih", rekao je Bent za The Sun pa nastavio:

"Što god pokušaš, ne možeš mu oduzeti loptu. Kao da ima tri oka. Ne čudi me da još uvijek igra, ali ne bih vjerovao da mi je netko rekao kako će i sa 36 godina biti na ovoj razini. Nevjerojatan je."

Bent smatra kako je dugovječnost rezultat Modrićevog napora još iz mlađih dana.

"On se stalno istezao. Možda je zato tako gibak i fleksibilan. To možeš vidjeti po načinu na koji se kreće kad ima loptu. Uvijek se dobro hranio, a radio je i dodatno u teretani. Sada se vide rezultati", rekao je Bent pa zaključio:

"Godine nisu na strani Reala, ali njegovi igrači znaju kako pobijediti. To smo već vidjeli ove sezone, a u središtu svega je Modrić. On je najbolji igrač s kojim sam igrao. Vidio je ono što drugi ne vide. Kada bih mogao imati jednu njegovu osobinu, bila bi to vizija. Vjerujem da će igrati do 40. godine", zaključio je nekadašnji igrač Tottenhama.

Linker
26. travanj 2024 20:44