Foto: Damir Krajac / CROPIX
ŠTO SE DOGAĐA?

NOVI VELIKI POTRES U MAKSIMIRU?! Ante Ćorić je izbačen iz momčadi: 'Teško mi je što protiv Juventusa uopće nisam ni pozvan na utakmicu'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. rujan 2016. 01:05

Ante Ćorić nije niti u zapisniku velike Dinamove utakmice s Juventusom! Potvrdio je to sam mladi igrač iznimno emotivnim obraćanjem na svojoj službenoj Facebook stranici, objavi koja će sigurno postati novi slučaj u Maksimiru. Jer, ono što piše sugerira da je Ante Ćorić izbačen iz momčadi!

"U životu svi sanjamo, težimo da nam se snovi ostvare. Moj život, moj san jest nogomet - njemu sam posvetio svaki djelić svoga života to će tako i ostati! Odricanje, rad, trening i trud dio su svakodnevice koja me čini sretnim. Znam da kao javna osoba i profesionalac sam možda i uzor mnogim dečkima koji također sanjaju da jednog dana postanu nogometaši, ali nažalost do ostvarenja sna je težak put."

"Žao mi je što sutra neću moći istrčati pred puni Maksimir - trenutak koji čekam od kada sam došao u klub, teško je i kada znaš da nisi niti pozvan na utakmicu, ali za moj Dinamo i uz dečke do kraja!! Dečkima sutra želim dobru utakmicu, da srcem odigraju onako kako oni najbolje znaju, a ja cu pričekati i taj dan da pred prepunim Maksimirom igram za svoj Dinamo!"

Inače, tijekom dana Željko Sopić je na presici istaknuo...

"Ćorić, Fiolić i Antolić se sami stavljaju i izbacuju iz početnog sastava. Ne stavljam ih ja u momčad, niti novinari, već samo zeleni teren. Protiv Lokomotive sam ga zamijenio jer nije ispunjavao ono što sam tražio od njega."

Linker
20. veljača 2024 14:29