LLUIS GENE
PRVE REAKCIJE

Olmov trener otkrio što je presudilo protiv Atletica i okrenuo se PSG-u: ‘Imat ćemo plan‘

‘Ne dobijete puno prilika protiv Atletica u završnoj trećini terena, a mi smo naše iskoristili‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. kolovoz 2020. 23:33

Nogometaši Leipziga plasirali su se u polufinale Lige prvaka nakon što su u četvrtak u četvrtfinalu završnog turnira u Lisabonu na stadionu Jose Alvalade svladali Atletico Madrid s 2-1, pogocima bivšeg Dinamovca Danija Olma (51) i američkog veznjaka Tylera Adamsa (88), dok je strijelac za Atletico bio Joao Felix u 71. minuti iz penala.

Nakon uzbudljive utakmice strijelac pobjedničkog pogotka Tyler Adams osvrnuo se na okršaj protiv PSG-a u polufinalu.

"Jako smo uzbuđeni, znamo da je PSG sjajna momčad, a to se moglo vidjeti i u susretu protiv Atalante. Imaju dobre igrača i svima je jasno da će biti teška utakmica. Sada se trebamo što prije odmoriti, kako fizički tako i mentalno, sigurni smo u sebe, a to se moglo vidjeti i večeras."

image
MIGUEL A. LOPES/AFP

Nakon susreta oglasio se Leipzigov trener Julian Nagelsmann.

"Nismo stvorili puno prilika u prvom poluvremenu, ali smo se branili jako dobro. Ne dobijete puno prilika protiv Atletica u završnoj trećini terena, a mi smo naše iskoristili. Naša igra u napadu danas je prevagnula. Atletico nije imao puno prilika i mi smo ih stvorili više. Večeras smo mi ti koji su sretni i okrećemo se prema PSG-u. Bit će to još jedna teška utakmica, ali imat ćemo plan", rekao je Nagelsmann.

Linker
02. svibanj 2024 04:44