RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
REAKCIJE IGRAČA

Oršić: ‘Sve nas boli od umjetnog terena‘; Ivanušec: ‘Malo smo se opustili, to nam se ne smije događati‘

Pored Dinamovog trenera nakon prolaska Valura oglasila su se oba strijelca i vratar
Piše: SNObjavljeno: 14. srpanj 2021. 06:49

"Znali smo da će biti teža utakmica, da moramo biti mirni ako ne zabijemo gol. Ali kada smo zabili gol smo kontrolirali utakmicu. Bio je ovo dobar start", rekao je na startu strijelc drugog gola Mislav Oršić za konačnih 2:0 Dinama protiv Valura Mislav Oršić.

Komentirao je i uvjete za igru koji su bili vjetroviti i puno hladniji.

"Potpuno je sve drugačije nego u Hrvatskoj. Vrijeme nam je čak i pasalo nakon vrućina u Hrvatskoj, ali teren, teško je po tome igrati, sve nas sada boli malo, ali nadam se da ćemo se oporaviti za sljedeću utakmicu", dodaje Oršić.

Slaven Belupo u petak, pa Omonia u utorak?

"Morat ćemo se dobro pripremiti, pa možemo očekivati dobre rezultate", zaključio je Oršić.

"Mislim da smo dobro odigrali, prvo poluvrijeme je bilo bolje od drugog. U drugome smo se malo opustili i to nam se ne smije događati. Ali na kraju smo zabili drugi gol i zasluženo pobijedili. Drago mi je da sam sezonu započeo golom", objasnio je Luka Ivanušec, strijelac prvog gola na utakmici, koji nije imao problema s prolagodnom na uvjete, hladnije i vjetrovitije vrijeme i umjetnu travu.

"Umjetna trava čak nam je pomogla da lopta ide brže, a nije bilo toliko hladno. Lako smo se prilagodili", zaključio je Ivanušec.

Za kraj se oglasio Danijel Zagorac.

"Cilj smo ostvarili i moramo biti zadovoljni, a ovo nije bio naš maksimum, što je i razumljivo s ozbirom na početak sezone. Nismo u nijednom trenutku podcijenili Islanđane jer smo znali da su borci"

Omonia?

Imaju dobru momčad, težak su protivnik s pobjedničkim mentalitetom, znam im nekoliko igrača. Ali naravno da vjerujem da ćemo i tu prepreku proći", komentirao je Dinamov vratar.

Linker
24. travanj 2024 11:30