Nove snimke incidenta iz Madrida

 SCREENSHOT
ŠIME SE JOŠ NIJE OGLASIO

Otkriveni novi detalji o incidentu o kojem bruji Europa: Evo zašto je Vrsaljko podivljao, kruži i nova snimka

Još uvijek nije poznato hoće li Atletico kazniti bivšeg hrvatskog reprezentativca.
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 15. travanj 2022. 16:30

Ponašanje Šime Vrsaljka nakon uzvratne utakmice četvrtfinala Lige prvaka s Manchester Cityjem izazvalo je veliku pozornost europskih i hrvatskih medija. Branič Vatrenih se u tunelu stadiona Wanda Metropolitano htio tjelesno obračunati sa suparničkim igračima, bacio je na njih i neki neidentificirani lakši predmet. Osim toga, dok su ga držali ljudi iz Atletica, učinilo se da je pljunuo prema suparnicima.

Iz Atletico Madrida su objavili kako su dvojica igrača Manchester Cityja isprovocirali Vrsaljka.

- Šimu su, kada je razdvajao sudionike dviju ekipa, na vrlo ružan način odgurnuli rezervni Citijev vratar i Walker te tako isprovocirali njegovu reakciju - rekao je glasnogovornik Atlético Madrida za Hinu.

Ujedno je poslao i snimku sličnu onoj koju je u srijedu tijekom dana objavio portal Marca. Na njoj je vidljivo kako je branič Građana Kyle Walker uoči ulaska u tunel odgurnuo jednog dužnosnika Atletica, potom je i drugi Cityjev igrač odgurnuo drugog dužnosnika domaćeg sastava. Zatim je taj igrač odgurnuo i Vrsaljka koji je krenuo prema njemu.

Predstavnici klubova su krenuli razdvajati Vrsaljka i igrača Cityja. Walker se okrenuo i približio Vrsaljku, no snimka nije otkrila je li postojao i fizički kontakt među njima.

Vrsaljko i Walker u srijedu nisu bili dostupni za komentar, dok je Atleticov glasnogovornik odbio reći hoće li provesti disciplinski postupak i kazniti hrvatskog igrača zbog nasilnog i nekulturnog ponašanja u tunelu.

Inače, Vrsaljku ugovor s madridskim klubom istječe na kraju sezone.

Linker
02. svibanj 2024 00:03