FRANCK FIFE Afp
TRIO POSLAO PORUKU

Foto: Ovo je detalj koji nakon rušenja Manchester Citya otkriva pravo stanje stvari u svlačionici PSG-a

Bila je to zaista sjajna predstava čitave momčadi, pogotovo najboljeg trojca u redovima PSG-a
Piše: SNObjavljeno: 29. rujan 2021. 09:55

U iščekivanom francusko-engleskom iliti katarsko-emiratskom šlageru Lionel Messi bljesnuo je u 74. minuti sjajnom akcijom koja je bila vrhunac pariške predstave i pokazatelj da zvjezdani PSG može matirati stroj Pepa Guardiole (2:0).

Messi je odigrao dvostruko proigravanje s Mbappeom koji mu je vratio loptu na 16 metara odakle je pogodio pod gredu. Da bi PSG mogao prvi put poraziti City vidjelo se već u 8. minuti. Messi i Hakimi su obavili bitan posao, a Idrissa Gueye to realizirao iz blizine. Manchester City morao se dodatno otvoriti, a domaćini su vrebali kontre.

Gosti su napravili tri prave šanse samo do kraja prvog dijela. Nevjerojatno je što nisu zabili Sterling i pogotovo Bernardo Silva koji su obojica u istoj akciji pogodili gredu. Opasan je bio i Ruben Dias glavom, u nastavku Sterling, De Bruyne, Mahrez... no udarci nisu bili osobiti ili je Donnarumma, koji je dobio šansu ispred Navasa, izvrsno reagirao. Imao je sedam obrana. Premda je i Neymar s druge strane ušao u dobru prigodu. Parižani su bolje djelovali kao ekipa nego što se pretpostavljalo.

Bila je to zaista sjajna predstava čitave momčadi, pogotovo najboljeg trojca u redovima PSG-a, Neymara, Messija i Mbappea. Upravo su njih trojica 'opalili' jednu fotografiju nakon susreta i tako poslali brutalnu poruku kritičarima koji su tvrdili kako u Parizu postoje klanovi te kako zvijezde ne mogu zajedno funkcionirati.

Linker
16. travanj 2024 08:19