OLI SCARFF Afp
ZANIMLJIVA IZJAVA

‘Ovo ti je prilika, razmisli o onoj ponudi‘: Legenda nakon Realovog debakla savjetovala Ancelottija

Trener Kraljeva je pod ugovorom, ali ostaje za vidjeti kako će reagirati iz kluba
Piše: SNObjavljeno: 18. svibanj 2023. 09:07

Nakon teškog stradavanja na Etihadu mnogi su upitnici iznad Real Madrida. Sam poraz od Manchester Cityja (4:0, ukupnih 5:1) i nije toliko iznenađenje, ali način do kojeg je do njega došlo je. Jer Real je doslovno potopljen, a na momente su djelovali toliko nemoćno da ih njihovi navijači nisu mogli prepoznati.

Jedan od upitnika svakako je i pitanje trenera. Hoće li Carlo Ancelotti (63) ostati na klupi nakon ovakvog poraza i ovakve sezone? Da, osvojen je Kup kralja, ali u prvenstvu je Barcelona trijumfirala uvjerljivo, a u Ligi prvaka dojam je bio dobar do okršaja s Manchester Cityjem.

Bivši legendarni trener Milana i Real Madrida Fabio Capello dao je savjet Ancelottiju nakon poraza od Cityja.

- Ovo je težak udarac za Real Madrid. Sada bi možda Carlo trebao razmisliti o onoj ponudi Brazila, uzeti ju u obzir. Ako želiš završiti s uspjehom poput osvajanja Svjetskog prvenstva, ovo je tvoja prilika, rekao je Capello za Sky Sports.

Aludirao je Capello na ponudu koju je ranije Ancelotti dobio od Brazilskog nogometnog saveza da preuzme njihovu reprezentaciju.

Ancelotti je pod ugovorom u Realu do sljedećeg ljeta, a ostaje za vidjeti kako razmišlja klupska vrhuška nakon ovakvog raspleta. Sam Talijan kaže da već gleda prema sljedećoj sezoni.

- S ovom ekipom se možete boriti za Ligu prvaka. Već smo ju osvojili prošle godine, a već smo i fokusirani na to da ju osvojimo iduće, zaključio je Ancelotti.

Linker
24. travanj 2024 02:12