Josip Stanišić
 SCREENSHOT Screenshot
OHRABRUJUĆA PREDSTAVA

Pogledajte kako je novi Vatreni pretrčao cijeli teren i asitirao za gol u ludom finišu Bayerna

Novopečeni Vatreni ušao je samo sedam minuta prije nego što je asistencijom zaključio susret
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. listopad 2021. 23:42

U 3. kolu Lige prvaka Bayern se dugo mučio na gostovanju u Lisabonu. Uz dva poništena gola (Lewandowski u 43. i Muller u 52. minuti), stadion La Luz bio je nerješiva enigma za minhensku momčad sve do 70. minute kada je mrežu sjajnim udarcem iz slobodnjaka načeo Leroy Sane.

Postava Benfice tada se potpuno raspala i Bayern nije morao previše čekati na novi zgoditak. Benficin Brazilac Everton glavom je zakucao loptu u vlastitu mrežu u 80. minuti, da bi samo dvije minute kasnije Lewandowski poentirao za 3:0.

Već u 84. bilo je visokih 4:0, a pritom je važnu ulogu odigrao novopečeni Vatreni Josip Stanišić. Pretrčao je 21-branič 'coast-to-coast', od gola do gola, preuzeo jednu loptu u suparničkom šesnaestercu i potom savršeno proigrao Sanea koji rutinski zabija svoj drugi gol na susretu. Stanišić je ušao u 77. minuti, a Sofascore ga je nagradio visokom ocjenom 7,1.

image
PATRICIA DE MELO MOREIRA Afp

Bavarci su time zadržali stopostotan učinak - osim što imaju svih devet bodova, još nisu niti primili pogodak (gol-razlika 12-0).

Iza Bayerna se na ljestvici nalaze Benfica s četiri i Barcelona s tri boda koja je u ovom kolu osvojila premijerne bodove (1:0 protiv Dinama iz Kijeva).

Linker
25. travanj 2024 05:44