Screenshot
ČUDESAN NASTUP U 38. GODINI

Pogledajte Modrić show! Prvo je asistirao za preokret, a onda oduzeo loptu, pretrčao pola terena i ‘podvalio‘

Njegove zamjene igraju sve bolje, ali jedno je sigurno: On mora igrati u velikim dvobojima
Piše: Marko CrnjakObjavljeno: 21. veljača 2023. 22:56

U jeku rasprava o tome treba li Luka Modrić biti dio prvog sastava ili bi tu ulogu trebali preuzeti rastući veznjaci poput Danija Ceballosa i Edouarda Camavinge, popularna Marca jasno je iznijela svoj stav nakon Svjetskog klupskog prvenstva: "Luka Modrić uvijek je nedvojbeni izbor Carla Ancelottija u velikim utakmicama".

Odluka talijanskog stručnjaka da mu ponudi status prvotimca u osmini finala Lige prvaka protiv Liverpoola na Anfieldu dokaz je toj tvrdnji, a Modrićeva besprijekorna partija čvrsti je poziv Ancelottiju da se to ne smije promijeniti još neko vrijeme. Kapetan Vatrenih i dalje je najbolji kada je to najpotrebnije, s 37 na leđima dirigira veznim redom i ne postoje naznake da će tako skoro prestati s tim navikama.

Modrić je asistirao Ederu Militaou prilikom pogotka za 3:2. Iz slobodnog udarca s lijeve strane ‘u trepavicu‘ je pogodio brazilskog reprezentativca, a braniči Redsa situaciju su mogli ispratiti jedino pogledom.

>>> MODRIĆEVU ASISTENCIJU POGLEDAJTE OVDJE <<<

Nije tu bio kraj kreaciji hrvatskog reprezentativca. U 67. minuti je oduzeo loptu na svojoj polovici, ekspresno se probio pored Fabinha i Stefana Bajčetića i proslijedio loptu Viniciusu Junioru. Tako je Modrić odradio "pola posla", a Vinicius je spretno pronašao Karima Benzemu, koji je izvozao defenzivni red Kloppove postavke i zabio za konačnih 5:2.

>>> MODRIĆEVE POTEZE PRILIKOM POGOTKA ZA 5:2 POGLEDAJTE OVDJE

Još jednu perfektnu partiju Modrić je završio u 87. minuti, kada je njegovu poziciju preuzeo Toni Kroos.

Linker
17. travanj 2024 00:40