Antonio Conte

 JAVIER GARCIA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Javier Garcia/shutterstock Editorial/profimedia
INFARKTNA ZAVRŠNICA

Pogledajte trenutke neviđene drame: Conte podivljao, nevjerica u studiju: ‘Zašto je ovaj gol poništen?‘

Talijanski stručnjak nije mogao mirno gledati kako VAR kroji pravdu na kraju dvoboja.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. listopad 2022. 23:33

Zabio je Harry Kane duboko u sudačkoj nadoknadi na Tottenhamovu stadionu, navijači su već upisali bodove, već je bio isproduciran veliki preokret u teškoj, za njih na trenutke i mučnoj utakmici protiv Sportinga. Ivan Perišić bi, nakon asistencije za izjednačujući gol Bentancura u 80. minuti upisao i takozvanu predasistenciju, jer upravo je njegova lopta pokrenula sve, ne bi li na kraju završila kod Ryana Sessegnona koji će je glavom proslijediti do Kanea. Nizozemska sudačka postava koju su na terenu sačinjavali Danny Makkelie i VAR-sudac Pol van Boekel rekla je - nema slavlja.

>>> PONIŠTENI GOL TOTTENHAMA POGLEDAJTE OVDJE <<<

Tottenham je ostao na jednom bodu što je jako razbjesnilo Antonija Contea. Talijanski strateg zbog svojih je, pomalo divljačkih reakcija zaradio izravni crveni karton. A to znači da neće moći voditi momčad u zadnjem kolu kada Spursi igraju kod Tudorovog Marseillea. Jasno je, u skupini u kojoj Tottenham ima 8, Sporting i Eintracht po 7, a Marseille 6 bodova, dalje prolaze samo pobjednici zadnjeg kola.

U TV-studiju Sky Sportsa nastala je poprilična pomutnja nakon što je pogodak Kanea bio poništen. Među ostalim komentarima, Stephen Kelly, Jay Bothroyd i Trevor Steven nisu se mogli načuditi...

- Kako je moguće da je ovaj gol poništen? Što su zapravo tu suci gledali - pitao se trojac...

Kako god bilo, drama u Londonu okončana je nepovoljno po Tottenham koji sada mora pobijediti kako bi bio siguran sudionik proljeća u Ligi prvaka.

Linker
15. travanj 2024 22:34