Dinamo - Atalanta 4:0
 Foto: Damir Krajac / CROPIX
DOŽIVJELI TEŽAK UDARAC

POKISLI TALIJANI U TOTALNOM ŠOKU! OVOME SE DEFINITIVNO NISU NADALI Jedna od najvećih zvijezdi se ispričala navijačima: 'Nismo očekivali ovakav Dinamo'

Piše: Iva PrpićObjavljeno: 19. rujan 2019. 02:17

Nogometaši zagrebačkog Dinama otvorili su nastup u C skupini Lige prvaka fantastičnom predstavom pobijedivši pred 28.500 gledatelja na stadionu Maksimir Atalantu sa 4-0, a junak večeri bio je trostruki strijelac Mislav Oršić. Dinamo je poveo u 10. minuti golom Marina Leovac (10), a potom je na scenu stupio Mislav Oršić postigavši tri gola (31, 42, 68).

U drugom susretu iz ove skupine Manchester City je u Harkivu pobijedio Šahtar sa 3-0 golovima Riyada Mahreza (24), Ilkaya Gundogana (38) i Gabriela Jesusa (76). Nakon teškog poraza na Maksimiru, razočarani su bili nogometaši Atalante.

- Atmosfera u momčadi je trenutno loša, teško je išta reći nakon ovakve utakmice. Mislili smo da nećemo morati igrati na 100% protiv Dinama. Iako smo izgubili u prvenstvu od Torina, ovo je za mene najgora utakmica ove sezone. Prvenstvene utakmice i utakmice Lige prvaka razlikuju se, mi se moramo brzo vratiti u pobjednički mentalitet jer nas u nedjelju očekuje domaće prvenstvo i gostovanje Fiorentine. Moramo popraviti sve pogreške i dokazati se u sljedećoj utakmici, izjavio je veznjak Atalante Marten de Roon.

- Trenutačno se samo mogu ispričati navijačima na ovakvom porazu. Nismo očekivali ovakav Dinamo. Formacija momčadi nas je iznenadila, jednostavno nismo bili spremni, kratko je prokomentirao kapetan talijanske momčadi Alejandro Gomez.

Linker
24. travanj 2024 10:30