MARCO BERTORELLO Afp
POTEZ UTAKMICE

‘Poludio‘ na Ronalda! ‘Neoprostiva pogreška! Nisam vjerovao što je napravio, pa tko ga je tamo stavio?‘

Porto je izbacio Juventus, a jedan detalj pokazao se možda i kao ključni u cijeloj utakmici
Piše: SNObjavljeno: 10. ožujak 2021. 08:18

Juventus je šokantno ispao od Porta u osmini finala Lige prvaka iako je igrao veći dio utakmice s igračem više i to je ono što boli najviše talijanske medije dan nakon susreta. Proziva se trener Andrea Pirlo, spominje se i "cipela", ali i Cristiano Ronaldo i jedna njegova neshvatljiva reakcija...

Naime, gol koji je presudio putnika u četvrtfinale svakako je drugi gol na utakmici (Sergio Oliveira), sjajan gol iz slobodnog udarca. Reakcija u živom zidu bila je poprilično katastrofalna.

U zidu je bio Ronaldo koji je okrenuo leđa, a nije bio jedini...

"Zna se tko kod nas ide u živi zid i nikad ranije se ovakva situacija nije dogodila, nikad nisu okrenuli leđa. Ne mislim da su se prepali lopte, više mi se čini da su mislili kako je predaleko da bi se ugrozio gol.", rekao je Pirlo poslije susreta.

Legendarni Capello "poludio" je na rekaciju Portugalca.

"To je neoprostiva pogreška. Ja sam za živi zid uvijek birao igrače koji se ne boje lopte. Ne smiješ se okrenuti u živom zidu, to se nikad ne radi", rekao je bivši talijanski izbornik.

image
MARCO BERTORELLO Afp

Inače, sve se više priča o otkazu Pirlu i suradnicima, pa i Tudoru kojeg je doveo. Jer njegov prethodnik Sarri dobio je otkaz jer također nije ušao u četvrtfinale Lige prvaka...

"Nisam zabrinut. Imamo višegodišnji projekt. U Ligi prvaka više ništa ne možemo, ali u prvenstvu smo i dalje u igri za naslov", poručio je.

image
MARCO BERTORELLO Afp

Linker
26. travanj 2024 11:04