ASHLEY WESTERN/COLORSPORT/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Ashley Western/colorsport/Shutterstock Editorial/Profimedia
MORAT ĆE POSEGNUTI U KASU

Ponizili su ih, a sada im kradu najboljeg igrača: Realova uprava već je podcrtala zvijezdu Chelseaja

Otkako se priključio prvoj momčadi postao je neizostavan član i jedan od najboljih na svojoj poziciji
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 13. travanj 2023. 17:08

Osim što su uživali u predstavi svojih ljubimaca koji su u prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka na Santiago Bernabéu slavili 2:0 protiv Chelseaja, predstavnici Reala pozorno su motrili jednog igrača u protivničkoj momčadi. U pitanju je 23-godišnji desni branič Reece James.

Iz španjolske Marce su nakon utakmice objavili kako je već neko vrijeme na dnevnom redu Kraljevskog kluba kao dugoročno rješenje na poziciji koju za sada pokriva jedino Dani Carvajal. Englez je jedan od onih igrača kojeg motre kao i Alphonsa Daviesa, ali u ovom slučaju za lijevog beka. Obje su pozicije od onih za koje kritičari kluba tvrde da bi mogle biti pojačane. James je startao u utakmici protiv Real Madrida i pred sobom je imao jedan od najtežih zadataka, zaustaviti Viniciusa.

image
JUSTIN TALLIS Afp

Ugovorom je uz londonsku momčad vezan sve do ljeta 2028. godine i ugledni Transfermarkt procjenjuje ga na 70 milijuna eura, što znači da bi u Realu morali posegnuti duboko u svoj džep kako bi ga doveli u svoju momčad. Otkako se 2019. vratio u Chelsea nakon posudbe u Wigan Athleticu, James se prometnuo kao jedan od najboljih mladih igrača na svijetu, a danas jedan od najboljih na svojoj poziciji. Debitirao je za reprezentaciju 2020. godine, a Mundial u Katru propustio je zbog ozljede koljena koju je zaradio neposredno uoči turnira.

Linker
28. travanj 2024 11:26