ANNE-CHRISTINE POUJOULAT Afp
LOŠA VEČER U PARIZU

‘Popio‘ sedam komada u Ligi prvaka, a njegova je izjava postala hit: ‘Radije bih izgubio na ovaj način, nego...‘

‘Mislio sam da možemo napraviti čudo, ali bila je velika razlika između dvije momčadi‘
Piše: SNObjavljeno: 26. listopad 2022. 11:43

U skupini H gledatelji su sinoć imali priliku vijdeti pravu golijadu, u dvije utakmice iz ove skupine postignuto je ukupno 16 golova. PSG je na Parku prinčeva pobijedio Maccabi Haifu sa 7-2, dok je Benfica u Lisabonu porazila Juventus sa 4-3. Jedna i druga momčad prošle su u nokaut fazu natjecanja, a ostalima ostaje borba za Europsku ligu.

Posebno je interesantno bilo slušati trenera Maccabija nakon potopa na Parku prinčeva koji nije bio nezadovoljan završnim rezultatom. Svjestan je Barak Bakhar da je nasuprot sebe imao megamomćad te je bio zadovoljan onime što je na terenu pružili njegovi igrači. Ipak, ne prima se svaki dan sedam pogodaka, a njegova je izjava po završetku susreta postala pravi mali hit.

- Radije bih izgubio 7:2 nego 4:0 igrajući loš nogomet. Imao sam najbolje igrače na svijetu ispred sebe, oni su to dokazali. Nismo igrali loše do 20. minute, zabili smo i dva gola. Nije lijepo primiti sedam golova, ali osjećam se kao da smo dali sve od sebe. Bolno je, ali dignut ćemo glave - rekao je Bakhar.

U posljedjem kolu u Haifu stiže Benfica koja također traži svoju šansu za prvo mjesto u grupi, dok će PSG u goste Juventusu.

- Mislio sam da možemo napraviti čudo, ali bila je velika razlika između dvije momčadi. I dalje vjerujemo u kvalifikacije u Europsku ligu, možemo završiti na trećem mjestu. Sudbina je u našim rukama i igramo kod kuće.

Linker
18. svibanj 2024 09:07