SERGII KHARCHENKO Nurphoto Via Afp
UOČI UZVRATA NA ANFIELDU

Pošteno priznanje bivšeg igrača Liverpoola: ‘Luki Modriću se nisam mogao ni približiti...‘

Lallana je u razgovoru za Marcu priznao kako nije bio spreman za igru, ali ga je Klopp bacio u vatru
Piše: SNObjavljeno: 13. travanj 2021. 17:28

Uoči uzvratne četvrtfinalne utakmice Lige prvaka između Liverpoola i Real Madrida (Real iz prve utakmice ima prednost 3:1) na Anfieldu oglasio se Adam Lallana.

Danas je Lallana igrač Brightona, a prije je branio boje Liverpoola i zaigrao je u velikom finalu Lige prvaka između Reala i 'Redsa' 2018. godine u Kijevu.

Lallana je u razgovoru za Marcu priznao kako nije bio spreman za igru jer se još oporavljao od ozljede, ali je na kraju ušao zbog ozljede Mohameda Salaha.

"Bio sam prestravljen. Možda je to prejaka riječ, ali sada osjećam da sam u poziciji da to mogu reći. Tek sam se oporavio od mišićne ozljede, igrao sam svega 15-ak minuta u prethodnoj premierligaškoj utakmici i nisam bio u formi. Nisam se mogao približiti Luki Modriću ni nikome", rekao je danas 32-godišnji Lallana koji je za Liverpool igrao između 2014. i 2020. godine.

"Osjećao sam se kao neki zec u kojeg su upereni svi reflektori. Ako ste ikad igrali nogomet znat ćete da je najgore ući u igru nakon 20 ili 25 minuta, posebice ako još povrh toga niste u formi. Sjećam se da sam stalno kasnio u duelima, da su me ugušili. Nisam u nijednom trenutku stigao razmišljati na način: 'Vau, igram finale Lige prvaka. Samo sam razmišljao da ne skrivim gol'", zaključio je Lallana.

Linker
19. travanj 2024 06:57