Igrači Manchester Uniteda nakon utakmice

 YASIN AKGUL Afp
VELIKAN PRED ISPADANJEM

Potpuni show nakon novog posrtaja! Naslovnice vrište: ‘Ovo je horor‘; Trener tvrdi: ‘Idemo u dobrom smjeru‘

‘Crveni vragovi‘ su remizirali kod Galatasaraya (3:3) i trenutno su na četvrtom mjestu u skupini
Piše: SNObjavljeno: 30. studeni 2023. 10:39

Sve je izgledalo dobro za Manchester United na početku utakmice protiv Galatasaraya. Golovima Garnacha (11.) i Fernandesa (18.) ‘Crveni vragovi‘ su rano poveli, a i kada je Ziyech (29.) smanjio rezultat, odgovorili su golom McTominaya (55.). No, onda je opet na scenu stupio Ziyech - prvo drugim golom (62.), a zatim i asistencijom Aktürkogluu (71.) za konačnih 3:3.

United sada zauzima posljednje, četvrto mjesto u grupi A s četiri boda. Copenhagen i Galatasaray imaju po bod više dok je Bayern na 13. Upravo protiv Bavaraca United će igrati u posljednjem kolu u kojem će tražiti barem nastavak europskog puta u Europskoj ligi. Za Ligu prvaka više ne drže ključeve u svojim rukama jer im, uz pobjedu protiv Bayerna, za drugo mjesto u skupini treba i remi između Danaca i Turaka.

image

Erik ten Hag

YASIN AKGUL Afp

- Ja sam odgovoran za ovaj rezultat. Ovo je projekt i vidi se napredak što mi daje veliku nadu. Idemo u dobrom pravcu i znam koje korake trebamo napraviti da bi postigli dugoročni uspjeh - izjavio je nakon utakmice trener Uniteda Erik ten Hag koji će se sljedećih dana morati suočiti s brojnim kritikama engleskih medija.

‘Ovo je bila kao scena iz horor filma i to ne nekog dobrog. Ne možete primiti 14 golova u četiri utakmice i očekivati da ćete napraviti uspjeh u Ligi prvaka‘, naslov je teksta na Daily Mailu koji je u svojim ocjenama prilično ‘nagazio‘ vratara Andrea Onanu kojem je dodijelio ocjenu 4 od 10.

Najbolji igrač engleske momčadi bio je Bruno Fernandes, no i on je dobio kritike i to od Paula Scholesa. Zamjerio mu je legendarno veznjak izjavu nakon utakmice u kojima je spominjao greške momčadi.

- Pričao je o greškama momčadi, a on je napravio dvije velike greške kada je napravio dva glupa prekršaja koja su dovela do golova. Cijela momčad, uključujući kapetana, mora preuzeti odgovornost jer su ovu utakmicu morali pobijediti. No, oni jednostavno ne mogu sačuvati praznu mrežu - rekao je Scholes.

The Sun ističe kako je Ten Hag napravio kriminalne zamjene jer Mainoo, Martial, Pellistri i Dalot nisu napravili ništa nakon što su ušli u igru dok Mirror ističe kako bi Onanine greške mogle koštati posla nizozemskog trenera.

Linker
17. travanj 2024 22:55