CHRISTIAN HEILWAGEN/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA Christian Heilwagen/imago Sportfotodienst/profimedia
NIJE PAZIO

Prava drama u Njemačkoj: Uoči sudara u Ligi prvaka, sudar pretrpio i autobus Real Madrida, evo što se dogodilo

Na vozačevoj strani autobusa bile su jasno vidljive ogrebotine od udarca.
Piše: SNObjavljeno: 12. veljača 2024. 17:44

Nogometaše Real Madrida u utorak čeka sudar s Leipzigom u osmini finala Lige prvaka, a pravu malu dramu proživjeli su Los Blancosi po samom dolasku u Njemačku. Naime, zbog štrajka u zračnoj luci, ‘kraljevi‘ su bili prisiljeni pomaknuti svoje putovanje kako bi izbjegli potencijalne probleme koji bi im narušili planove priprema za važan okršaj.

Umjesto direktnog leta za Leipzig, zrakoplov Real Madrida sletio je ovog ponedjeljka u 11.38 sati u Erfurt. Kako prenose mediji u Španjolskoj, Ancelotti i društvo potom su krenuli na putovanje autobusom dugo više od 160 kilometara koje je umalo završilo tragedijom.

image
CHRISTIAN FISCHER/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA Christian Fischer/imago Sportfotodienst/profimedia

Na autocesti A4, između Eichelborna i Nohra, bijela Toyota sudarila se s autobusom madridske momčadi. Vozač automobila je nije uočio autobus u trenutku kada je mijenjao vozne trake. Toyota je pretrpjela štetu u vrijednosti od oko 3.000 eura, dok razmjeri štete na Realovom autobusu još uvijek nisu poznati. Nakon kratkog zaustavljanja, svi koji su sudjelovali nastavili su bez većih problema, pojasnio je detalje ove nesreće njemački list Bild

Srećom, igrači i tehničko osoblje koji su se nalazili u autobusu, nisu pretjerano osjetili sudar te su mogli bez problema nastaviti put. Oko 14:40 Real je konačno stigao u timski hotel koji se nalazi u samom centru Leipziga, a na vozačevoj strani autobusa bile su jasno vidljive ogrebotine od udarca.

Linker
12. veljača 2024 17:44