Edin Džeko
 REUTERS/Tony Gentile / REUTERS
NIJE IM TO TREBALO

PROROČANSTVO, GAF ILI NEŠTO TREĆE? Roma dan uoči velikog ždrijeba već zna suparnika u polufinalu Lige prvaka i puštene su karte u prodaju

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. travanj 2018. 10:40

Iako će se ždrijeb polufinala Lige prvaka održati tek danas u 13 sati u Nyonu, u Romi, čini se, već znaju svog sljedećeg suparnika na putu do finala.

Naime, na službenoj web-stranici kluba Roma je dan prije ždrijeba na mjestu gdje se prodaju ulaznice za domaće utakmice pustila u prodaju karte za uzvrat protiv Liverpoola 2. svibnja.

Na stranici je pisalo kako je nakon utakmice protiv Genoe sljedeća utakmica za koju se mogu kupiti karte ona protiv Liverpoola u Ligi prvaka. Ubrzo nakon objave ista je uklonjena, ali trag je ostao. A potencijalni suparnici Romi osim Liverpoola mogu biti i Bayern i Real Madrid.

U svakom slučaju hoće li se ovakvo proročanstvo i ispuniti, uskoro ćemo saznati, a na društvenim mrežama odmah su krenuli komentari o 'teoriji zavjere' i tome kako je sve zapravo poznato već unaprijed.

Podsjećamo, Roma je u četvrtfinalu senzacionalno izbacila veliku Barcelonu savladavši ih 3:0 i tako nadoknadivši minus 1:4 iz prve utakmice.

Linker
06. svibanj 2024 01:11