Foto: Goran Mehkek / CROPIX
BITKA ZA LIGU PRVAKA

PROTIV KOGA ĆE DINAMO IGRATI IZBACI LI MAĐARE? Dva uglednika nikako ne može izvući, otpada i Crvena zvezda, ali mogao bi naletjeti na lanjske dužnike

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 31. srpanj 2019. 13:57

Prije no što će Dinamo odigrati svoj prvi susret trećeg kola kvalifikacija saznat će i potencijalnog suparnika u play-offu Lige prvaka, zadnjoj kvalifikacijskoj rundi.

Dva potencijalna suparnika koja i se u natjecanje uključuju tek u tom kvalifikacijskom kolu jesu lanjski 'dužnici' Young Boysi, te češki prvak praška Slavia.

Ono što sigurno znamo, Dinamo nikako ne može izvući pobjednika susreta trećeg kola kvalifikacija Ajax - PAOK, ne može izvući niti Crvenu zvezdu koja bi u trećem kolu kvalifikacija mogla igrati protiv danskog Kopenhagena (Danci su nositelji u play-offu, ako ispadnu, njihov status prenosi protivnik).

Također, već i prije no što se znao konačan ishod dvoboja Dinama i Saburtala kao i onoga Vallette i Ferencvarosa, znalo se da se prva utakmica trećeg pretkola Lige prvaka igra u utorak 6. kolovoza u 20 sati. Taj je raspored mogla pokvariti tek senzacija, trijumf i prolaz Saburtala i odlazak Modrih u pretkolo Europske lige, s čime, objektivno, nitko nije računao. Pitanje je bilo jedino, tko je suparnik, Mađari ili Maltežani.

Linker
02. svibanj 2024 00:37