Profimedia
NAVIJAČI ‘POLUDJELI‘

Provokacija Pepa Guardiole izazvala strašan bijes u Madridu: ‘Vamos Inter, želim da City izgubi finale‘

Pristalicama ‘Kraljevskog kluba‘ nimalo se nije svidjela objava na profilu Guardiolinog pomoćnika
Piše: SNObjavljeno: 18. svibanj 2023. 11:36

Navijači Real Madrida željet će čim prije zaboraviti uzvratnu polufinalnu utakmicu Lige prvaka protiv Manchester Cityja. Jasan je razlog, poraz 4:0 na Etihadu dugo će peći Luku Modrića, Karima Benzemu i društvo iz redova ‘Kraljevskog kluba‘. A čini se da trener Manchester Cityja Pep Guardiola nije propustio natrljati sol na ranu realovcima.

Naime, Guardiola je veliku pobjedu proslavio sa čelnicima Cityja, kao i svojim prijateljima. A druženje nakon velike pobjede ovjekovječeno je fotografijom koja je završila na društvenim mrežama.

Kao gotovo svi na fotografiji Guardiola je u zrak podigao četiri prsta, aludirajući na visoku pobjedu Manchester Cityja, a takvu su objavu navijači Reala doživjeli kao veliku provokaciju.

Spomenutu fotografiju objavio je Guardiolin prijatelj i član stručnog stožera Manchester Cityja Manuel Estiarte na Instagramu. Među onima koji su se našli na fotografiji su Guardiolin brat Pere, predsjednik Cityja Khaldoon Al Mubarak, kao i bivši argentinski predsjednik Mauricio Macri koji su sla,vili u privatnoj sobi na Etihadu. Nakon što je Estiarteu profil zatrpan negativnim komentarima fotografiju je obrisao. Međutim trag je ostao i mnogi su navijači Reala prozvali Guardiolu da je na taj način pokazao nepoštovanje prema njihovom klubu.

‘Što ste očekivali? To je njegov stil...To je samo dokaz koliko su prosječan klub. Mi smo Barcelonu ove sezone pobijedili 4:0 u gostima i nismo napravili ništa. To je razlika između ozbiljnog kluba i njih...Vamos Inter...nadam se da će izgubiti u finalu‘, samo su neki od komentara Realovih navijača koji su osvanuli na društvenim mrežama nakon objavljene fotografije.

Finalni susret Lige prvaka između Intera i Manchester Cityja na rasporedu je 10. lipnja u Istanbulu.

Linker
01. svibanj 2024 07:40